додому Новини Популярність USDT – чому Tether такий затребуваний

Популярність USDT – чому Tether такий затребуваний

1101

Останнім часом на криптовалютному ринку спостерігається висока активність. На тлі популярності, що зростає, відчутно зміцнює власні позиції Tether (USDT). Даний токен давно й заслужено затребуваний завдяки позитивній стабільності. Остання обумовлена тим, що криптовалюта використовує фіатні кошти для підкріплення своєї вартості.

Саме тому купити usdt з карткою приват – гарне рішення та вигідна інвестиція через те, що даний токен по суті цифрова версія американського долара.

Tether – що являє собою токен

По суті, це найвідоміший стейблкоїн у світі. Він був випущений у 2015 році компанією Tether Limited. Вона заявляла, що понад 80% вартості токена забезпечується доларом США. Ключовий задум розробників цієї криптовалюти полягав в тому, щоб учасники ринку мали можливість застосовувати стабільний цифровий актив. Внаслідок того, що курс токена прив’язаний до долара, він не відчуває таких сильних коливань, як інші електронні монети.

Також варто відмітити, що у Tether немає власного блокчейна, оскільки останній йому просто не потрібен, з огляду на те, що для випуску крипти використовуються перевірені системи.

Причини популярності та рекомендації щодо використання USDT

Основна причина великого попиту Tether серед користувачів та інвесторів – універсальність. Досвідчені професіонали переказують фіатні заощадження в цифровий актив через відсутність високої комісії та стабільний курс крипти, що дозволяє планувати дії заздалегідь.

Абсолютно всі власники USDT відзначають наступні переваги цієї валюти:

  • низька волатильність – особливо в порівнянні з іншими популярними криптовалютами – Bitcoin або Ethereum;
  • відмінна поширеність на біржах, в обмінниках;
  • прозорість емісії – компанія регулярно перевіряє відповідність випущених монет з їх кількістю в криптогаманцях;
  • абсолютно безпечні та повністю анонімні транзакції;
  • підкріплення реальними фондовими резервами.

Що стосується того, яким чином можна використовувати Tether, існує три основні варіанти: зберігання коштів, пасивний дохід та обмін на іншу криптовалюту. У першому випадку все просто – USDT стабільний, забезпечений фіатними коштами актив.

З огляду на те, що Tether – стейблкоїн, заробити на його коливаннях не вийде. Тому є шанс отримувати пасивний прибуток: надавати криптопозики, вкладати в інвестиційні платформи тощо.

Також USDT без проблем обмінюється на іншу крипту, оскільки він характеризується доступною конвертацією та хорошим ступенем захисту.

Даний токен, без зайвої скромності, вважається ідеальною криптою, яка здатна полегшити життя як звичайним людям, так і професійним інвесторам.