додому Головні “Старенька бабуся з Луганщини нас досі пам’ятає”: як 20-річний Володимир Крутевич возить...

“Старенька бабуся з Луганщини нас досі пам’ятає”: як 20-річний Володимир Крутевич возить допомогу на фронт

1142

“Старенька бабуся з Луганщини нас досі пам’ятає, хоча ми там були 3 місяці тому”. Таких щемливих цитат з розмови з Володимиром Крутевичем можна вихопити доволі багато. Хлопець у свої 20 років, здається, робить все, що в його силах, щоб наблизити перемогу. Він і малював картини та обмінював їх на благодійні внески, і возить гуманітарку в зону бойових дій, і фотографує злочини росіян.

Із волонтером Володимиром спілкувалась наша Юлія Пацкаль.

Сьогодні хлопець співпрацює з благодійним фондом «Погляд» та возить гуманітарну допомогу в зону бойових дій. За рік краянин здійснив більше 30-ти таких поїздок. Допомогу разом з іншими волонтерами доставляє на фронт як військовим, так і цивільним.

“Ми буваємо просто за кілька сотень метрів від фронту. І там досі живуть люди. Туди навіть складно доїхати”, – розповідає Володимир.

З кожної поїздки Володимир привозить світлини, які публікує у своїх соціальних мережах. Каже, кожним своїм знімком хоче передати емоції людей, які щодня переживають бомбардування і обстріли, тисячі зруйнованих будинків і життів. Ось кілька знімків із Instagram-блогу хлопця: