додому Гороскоп від Івана Круп'яка Гороскоп від Івана Круп’яка (з 7 жовтня по 13 жовтня)

Гороскоп від Івана Круп’яка (з 7 жовтня по 13 жовтня)

2289

Овен 21 березня-20 квітня

Не дивлячись на різні проблеми, які можуть спіткати вас у цей час, ви маєте вчитись радіти від дрібниць. Бо все скоро плинне. Будь-які пропозиції, що поступатимуть, потрібно добре обдумувати та аналізувати. Ділові партнери можуть нервувати вас, а ті, хто вас оточує можуть поводитись якось підозріло. Очікуйте сюрпризів на любовному фронті.

Телець 21 квітня-21 травня

До кінця тижня не варто форсувати подій, прискорювати їх, бо все буде вирішуватись по-своєму. Настає час, коли вам будуть допомагати незримі сили. Можете багато досягнути, правильно передбачивши ситуацію і розвиток подій. Вашу ініціативу підтримають і зрозуміють.

Близнята 22 травня-21 червня

У цей період на вас чекатимуть яскраві події, пам’ятні зустрічі з людьми, які для вас дуже потрібні. Будьте активні і товариські. Ваша привабливість справлятиме на оточуючих хороше враження. Фінансові справи Поліпшаться, хтось віддасть борг або отримає допомогу. Відпочивайте активно і цікаво.

Рак 22 червня-22 липня

Вже до кінця тижня постарайтесь погасити частину своїх боргів чи платежів. Уникайте конфліктів з перевіряючими, на роботі. Не намагайтесь когось перехитрувати або щось приховати, бо вам це не вдасться. Через власні амбіції можуть виникнути непорозуміння з тими, хто вас розумів і підтримував. Дотримуйтесь своїх принципів у вирішенні спірного питання у перші дні наступного тижня.

Лев 23 липня-23 серпня

Цей тиждень досить добре впливатиме на взаємини з оточуючими і рідними. Навчіться бути уважними до тих, кого любите, і зумійте вникнути в їх проблеми глибше. У вихідні будете ознайомлені з цікавою інформацією, яка змусить вас задуматись над багатьма аспектами життя. Не перебільшуйте своїх можливостей.

Діва 24 серпня-23 вересня

У четвер і п’ятницю хтось вас неправильно зрозуміє і буде в чомусь вас звинувачувати або навіть погрожувати. Не зможете відразу зрозуміти чого від вас хочуть, поки не зясуєте ситуацію. Творчі люди відчуватимуть приплив енергії. Дехто покине все і буде займатися тільки своїм хобі або візьметься за щось нове.

Терези 24 вересня-23 жовтня

Зумійте поводитись вишукано і досить і досить грайливо з начальством, особливо у четвер і понеділок. Оскільки настає час вашого матеріального забезпечення, можете продумувати різні варіанти поліпшення своєї діяльності. Впроваджуйте новизну, відкривайте нову справу.

Скорпіон 24 жовтня-22 листопада

Можете запланувати на цей період спільні поїздки чи колективне вирішення справи, яка чомусь останнім часом не просувається. Прислухайтесь до пропозицій і зауважень інших, не дійте самовпевнено. У вихідні особливу радість принесуть стосунки з близькою особою, гармонійне розумінняи.

Стрілець 23 листопада-21 грудня

Якось інтуїтивно знайдете свій стиль зі своїми опонентами і будете впроваджувати у життя. І вже через день-другий відчуєте, що це досить добре. Притаманна вам поспішність має зіграти свою роль у перші дні наступного тижня. Тим, хто в дорозі, треба остерігатись незнайомих і пильнувати свої речі. У вихідні клопотів можуть додати діти або менші за віком домочадці.

Козеріг 22 грудня-20 січня

Більше уваги приділяйте роботі. Акуратно виконуйте свої обов’язки. Ретельно ставтесь до завдань, які вам доручають. Якщо ви керівник, вас чекають не досить приємні розмови з кимось із підлеглих. Серйозно поставтесь до сплати податків або інших платежів, бо через зволікання в сфері цій, можете мати неприємності. Обережно з гострими і легкозаймистими речовинами.

Водолій 21 січень-18 лютого

Приємними будуть зустрічі та спілкування з людьми, які вас свого часу добре зрозуміли і вагому частку внесли у вашу справу. У вихідні можете відвідати історичні місця, зробити екскурсії. З понеділка вас чекає бурхлива діяльність. Зірки радять ризикувати, але добре все прорахувати. Не кваптесь з прийняттям рішень або покупкою важливої речі.

Риби 19 лютого-20 березня

Вам варто буде все добре зважити помаленьку братися за вирішення невідкладних справ, які чомусь загальмувались. Доведеться з’ясовувати декілька важливих питань у державній установі. Наприкінці цього і з початку наступного тижня утримайтеся від вирішення складних сімейних проблем. Краще відкласти їх на пізніше. Відбудуться зміни в особистому житті, хтось переїде у інше помешкання.