додому Гороскоп від Івана Круп'яка Гороскоп від Івана Круп’яка (з 22 по 28 жовтня)

Гороскоп від Івана Круп’яка (з 22 по 28 жовтня)

2081

Овен 21 березня-20 квітня

Не проста ситуація може складатися на роботі через якісь плітки або колись допущені Вами помилки. Вмійте себе відстояти і по потребі захистити. Дотримуйтесь послушності на роботі та колективі і не сперечайтесь з начальством.

Телець 21 квітня-21 травня

Зумійте організуватися так, щоб ніякі перешкоди не заважали Вам іти до мети. Саме час для того, щоб скористатися своєю винахідливістю, вмінням і досвідом. Найближчим часом можуть статися зміни тих, хто їх довго очікував. Ваші проблеми, що не вирішувались в кінці літа, зникнуть з плану дня.

Близнята 22 травня-21 червня

Час сприяє Вашій реалізації у різних сферах життя. Нічого не відкладайте в довгий кошик. Розкривайте свої здібності, шукайте шляхів покращення кар’єрних питань. В кінці тижня не допускайте конфліктних ситуацій, вони можуть мати далекоглядні наслідки.

Рак 22 червня-22 липня

Старайтесь побільше крутитися у різних сферах, проявляйте ініціативу, беріть на себе відповідальність. Потрапляйте в саму гущу подій і старайтесь бути першими. Але старайтесь не переоцінити своїх можливостей, щоб не припуститися помилок. У вихідні пильнуйтесь в їді і питві.

Лев 23 липня-23 серпня

Турботою тижня можуть стати проблеми дітей чи домочадців взагалі. Деколи не буде часу розслабитись або знайти вільний час для чогось іншого. Чимало справ чекає Вас по дому, по господарстві, вирішите якісь організаційні питання. Щоб не сталося, але у вихідні знайдіть час для себе.

Діва 24 серпня-23 вересня

Період дій та утверджень, щоб менше заважали Вам різні сумніви, проявляйте рішучість. Часом прийдеться дистанціюватись від друзів або однодумців, щоб мати більше вільного часу для себе і вирішення справ. Найкращим помічником у цьому для Вас буде Ваша совість і відчуття.

Терези 24 вересня-23 жовтня

Тиждень передбачається спокійним як у професійних, так і в домашніх справах. Все, що зараз започаткуєте, матиме довгий шлях розвитку. Поїздки і різні домовленості носитимуть спільне розуміння або приведуть до вигідних оборудок. Вирішуйте фінансові питання. А у вихідні не перевантажуйтесь.

Скорпіон 24 жовтня -22 листопада

Ваші справи почнуть налагоджуватись, а в декого навіть різко зрушаться з місця. Приступайте до обговорення тих питань, що колись гальмувались Вашими недоброзичливцями. Протягом тижня прийдеться багато крутитися, щоб вирівняти витрачений час і поправити невдачі. У вихідні організуйте відпочинок при свічках або на природі.

Стрілець 23 листопада-21 грудня

Ваше оточення може різко змінити свою думку про Вас і Ваші дії. А заздрісники розширять свої дії проти Вас. А тому своїми планами і намірами тепер з ніким не діліться. Вмійте відмежовуватись від різних конфліктних ситуацій, а у вихідні добре відпочиньте.

Козеріг 22 грудня-20 січня

Творчий настрій супроводжуватиме Вас продовж усієї семиденки. Оточуючі будуть дивуватися, заздрити, а інколи навіть подражати Вам. Ви будете більше креатив ніші, шукатимете легших шляхів до вирішення справ. Щоб не виникало складнощів в сім’ї, вмійте уникати гострі кути. Вихідні присвятіть зустрічам з друзями.

Водолій 21 січень-18 лютого

У стосунках з колегами можуть виникнути невеликі труднощі. Намагайтеся не посвячувати їх у свої таємниці, а інколи навіть приховати свої дії від зайвого ока. Поїздки, заплановані на цей тиждень, можуть бути відмінені або перенесені на інший час. Осінь впливає на наш стан, а тому старайтесь не впадати в різні сумні стани.

Риби 19 лютого-20 березня

Справи йтимуть набагато ліпше, аніж ще в минулому тижні. Не переживайте через якісь складнощі, що підкине Вам доля, вони скороминучі. До проблем, які вирішуватимете долучаться чуйні люди і допоможуть вирішити їх. Стосунки в сім’ї теж мають бути нормальними, хіба хтось матиме претензії через брак уваги до них.22