додому АТО Три автомобілі у АТО відправили активісти “Правого сектору” Тернопільщини

Три автомобілі у АТО відправили активісти “Правого сектору” Тернопільщини

748

vlcsnap-2015-02-18-18h41m43s76Автомобілі для бійців Добровольчого Українського корпусу “Правий сектор” відправили із Тернополя. Їх придбали українці Детройту та тернопільський підприємець. Представники “Правого сектору” Тернопільщини кажуть, техніка дуже потрібна, бо лише перед так званим перемир’ярм, коли на Сході активізувались бої, за день від обстрілів вісім автомобілів згоріло вщент.

Бус купив тернопільський підприємець. А Хюндай Галопер та Джип Черокі – українці Детройту. Два місяці тому вони вирішили збирати гроші для потреб АТО, проводили для цього акції, шоу, концерти та колядували. Автомобілі купили у Німеччині, передадуть їх для бійців Добровольчого українського корпусу “Правий сектор”.

– Є два підрозділи, які біля аеропорту в Пісках, є селище Тоненьке, там 7-й батальйон, і є 2-га окрема рота, яка поблизу Маріуполя.  Туди будуть їхати, відповідно, ті три машини, – розповів керівник “Правого сектору” Тернопільщини Василь Лабайчук.

Важливо, аби бійці АТО наносили ефективні удари противнику і повертались із перемогою, кажуть волонтери. Ці атомобілі допоможуть підвищити мобільність підрозділів.

– Автомобілі на механічній коробці передач і на механічних роздатках, що дуже важливо. Бо механіка – вона є механіка. Вона рідше виходить з ладу, даже електроніка – то там вже можуть бути проблеми, – каже волонтер Петро Задворняк.