додому Новини У Шумську відкрили новий дитячий майданчик

У Шумську відкрили новий дитячий майданчик

147

У Шумську відкрили новий дитячий майданчик, який вже став улюбленим місцем для дітей та їхніх батьків. Проєкт реалізували за підтримки іноземної та української компаній, які профінансувала покупку та встановлення. Майданчик підходить для дітей різного віку, а також оснащений освітленням, щоб малеча могла гратися і ввечері.

Дітлахи щасливі, а батьки вдячні: у Шумську відкрили дитячий майданчик, який став новим місцем веселощів та сімейних прогулянок. Батьки кажуть, раніше дітлахи не мали місця для розваг, тому радіють такому поновленню. Тепер тут можуть гратися не лише старші діти, а й малюки.

Придбала дитячий майданчик для Шумської громади організація, що займається допомогою різним містам та громадам України. Аби отримати кошти на цей майданчик, потрібно було пройти конкурсний відбір, розповідає заступник директора Джастін Сікріс.

Однак, для встановлення майданчика знадобилися додаткові кошти. Цю ініціативу взяла на себе Компанія «Контінентал Фармерз Груп». Окрім спорудження майданчика, компанія активно працює над благоустроєм громади. Наприклад, у травні біля входу в паркову зону встановили нові лавки.