додому Новини Вихованці Теребовлянського навчально-реабілітаційного центру відвідали оздоровчий комплекс

Вихованці Теребовлянського навчально-реабілітаційного центру відвідали оздоровчий комплекс

98

Отримати неймовірні емоції від відпочинку та водночас оздоровитися. Така нагода випала вихованцям Теребовлянського навчально-реабілітаційного центру у межах благодійного проєкту “Здійсни мрію” від громадської організації “Весь світ в очах дитини”. Так, учні центру мали можливість насолодитися днем релаксу в аквапарку: з’їжджали із гірок та багато плавали.

“Вже четвертий рік наша організація проводить не тільки проекти. Ми різні благодійні майстер-класи проводимо. Нещодавно ми збирали кошти для військових. Закупили евакуаційне авто, яке вручили минулого місяця. Також ми допомагаємо не тільки реабілітаційному центрі, а всім. хто звертається в нашу громадську організацію,” – розповідає Мар’яна Кацімон. 

Творити добро громадській організації допомагають благодійники та небайдужі. Цього разу втілити мрію 20-ти дітей зголосився власник Олександр Романов і вся команда оздоровчого комплексу «Алігатор». Кажуть, часто долучаються до благодійних ініціатив, адже переконані, що такий відпочинок є надзвичайно важливим для здоров’я та розвитку дітей. Плавання допомагає зміцнити м’язи, покращити координацію рухів та підвищити рухливість.