додому Новини Тернопільський флорбольний клуб “Вікторія” повернувся зі змагань першого туру Чемпіонату України

Тернопільський флорбольний клуб “Вікторія” повернувся зі змагань першого туру Чемпіонату України

128

Із запалом та вірою в перемогу готуються до наступних змагань Чемпіонату Україну. Тернопільський флорбольний клуб Вікторія повернувся з першого туру змагань. Упродовж двох днів вікторіанці змагалися у Львові із любителями флорболу з різних міст України, де двічі отримали 5 перемог із 6 можливих. Гравець команди U-16 Микола Ментух розповідає, такий результат отримати вдалось завдяки командному духу та вдалій комунікації між гравцями.

“Всі хлопці старанно та серйозно ставилися до цієї поїздки, тобто, цей Чемпіонат України регулярний. Це є нашою основною метою на цей сезон, тобто, його перемогти. Це дуже класний час, який проводиться в різних містах України, де ми граємо дуже дружній та крутий флорбол і показуємо, хто ми є насправді,” – зазначає Микола. 

Михайло Королик каже, досконалості меж немає, тому разом передивляться матчі, проаналізують попередні помилки та одразу почнуть готуватися до наступних змагань. Другий тур Чемпіонату України планують організувати у кінці листопада – на початку грудня.