додому Головні 130 тисяч гривень на РЕБ вдалося зібрати TV-4 спільно із бізнесом та...

130 тисяч гривень на РЕБ вдалося зібрати TV-4 спільно із бізнесом та небайдужими

488

130 тисяч гривень на РЕБ для 105-ї окремої бригади ТРО. Це сума, яку вдалося зібрати телеканалу TV-4 для бійців з нагоди свого Дня народження. Завдяки підтримці місцевого бізнесу, тернополян та небайдужих необхідні кошти вдалося зібрати лише за два тижні. Ми дякуємо кожному, хто зробив свій внесок у нашу спільну добру справу. Адже до збору долучалися навіть найменші мешканці нашого міста.

У своїх сюжетах ми часто розповідаємо про різноманітні ініціативи та людей, які допомагають нашим військовим. Завдяки їхнім зусиллям, благодійним заходам та підтримці захисники та захисниці отримують все необхідне для оборони країни. Сьогодні ми хочемо не лише розповісти, але й подякувати всім, хто долучився до збору коштів на РЕБ до 105-ї окремої бригади ТРО. Його телеканал TV-4 відкрив з нагоди свого 33-го Дня народження.

  • Хочу відзначити, що разом з вами ми оперативно лише за 2 тижні для потреб 105-ї бригади, а це покупка РЕБу, зібрали необхідну суму – 130 тисяч. Важливі була кожна гривня, 50 чи 10 гривень, але найбільший донат це 33 тисячі гривень, – розповідає генеральна директорка телеканалу TV-4 Юлія Винокур. 

Підприємці кажуть, не могли залишитися осторонь, адже відчувають особисту відповідальність за підтримку наших військових. Для них це не просто благодійність, а внесок у безпеку країни та майбутнє своїх сімей.

Свій внесок у перемогу України робили також і найменші мешканці Тернополя.