додому Гороскоп від Івана Круп'яка Гороскоп від Івана Круп’яка з 21 по 27 жовтня

Гороскоп від Івана Круп’яка з 21 по 27 жовтня

830

Овен 21 березня – 20 квітня

Цей тиждень почнеться з напруження, особливо у професійних та особистих стосунках. Більше часу проводьте із близькими, це принесе гармонію. Наприкінці тижня очікуються позитивні зміни у фінансових справах.

Телець 21 квітня – 21 травня

Перша половина тижня може бути складною у плані емоцій та особистих стосунків. Не піддавайтеся імпульсивності та агресії. Можливі нові романтичні знайомства чи покращення наявних зв’язків.

Близнята 22 травня – 21 червня

Варто бути обережними у конфліктах та уникати різких слів. Проте вже від середини тижня почнеться покращення. Венера допоможе вам налагодити особисті та ділові стосунки. Будьте відкриті новим можливостям і не бійтеся виходити за межі звичного.

Рак 22 червня – 22 липня

На початку тижня може відчуватися сильний тиск на роботі чи в сім’ї. Наприкінці тижня з’являться можливості для вирішення давніх питань, пов’язаних із домом та сімейними справами. Зберігайте спокій і не піддавайтеся паніці.

Лев 23 липня – 23 серпня

Цей тиждень розпочнеться з напруження у ділових питаннях. Намагайтеся не вступати в конфлікти і діяти дипломатично. Це час, коли ви можете закласти фундамент для майбутніх успіхів.

Діва 24 серпня – 23 вересня

Від початку тижня ви можете зіткнутися з труднощами у фінансових чи робочих питаннях. Наприкінці тижня намагайтеся більше відпочивати та приділіть увагу  здоров’ю. Вдалий час для планування довгострокових проєктів.

Терези 24 вересня – 23 жовтня

На початку тижня можливі труднощі у взаєминах як особистих, так і ділових. Не варто вступати в конфлікти, оскільки все врегулювати після шторму навряд чи вдасться. Не пропустіть шанс зміцнити свою позицію на краще на професійному рівні.

Скорпіон 24 жовтня – 22 листопада

Тиждень розпочнеться з напружених моментів на роботі чи зі здоров’ям, початок тижня може надовго запам’ятатись складнощами. Наприкінці тижня очікуйте позитивних змін в особистому житті або в плані здоров’я.

Стрілець 23 листопада – 21 грудня

Від початку тижня можуть виникнути конфлікти чи напруженість в особистих стосунках з батьками та дітьми. Важливо не виявляти агресію у партнерстві та йти на компроміси. Це вдалий час для нових починань та створення довгострокових планів.

Козеріг 22 грудня – 20 січня

Не уникнути труднощів у сімейних справах чи питаннях нерухомості, особливо у формуванні сімейного бюджету. Не варто ухвалювати імпульсивних рішень. Намагайтеся знайти час для відпочинку та перезавантаження.

Водолій 21 січня – 18 лютого

Напруженість під час спілкування  чи навчання може зробити вас в очах оточення похмурою та складною людиною. Можливі конфлікти із близькими. Будьте відкриті новим ідеям та можливостям.

Риби 19 лютого – 20 березня

Від початку тижня можливі труднощі у фінансових питаннях. Намагайтеся уникати конфліктів та непотрібних витрат. Наприкінці тижня можливі вдалі угоди чи важливі фінансові рішення. Гарний час для обмірковування довгострокових планів та інвестицій.