додому Новини Підключення eSIM від Київстар – зручнео та ефективно

Підключення eSIM від Київстар – зручнео та ефективно

840

Раніше для отримання послуг мобільного оператора необхідно було купити стартовий пакет та SIM-картку зокрема. Вона встановлювалася в мобільний телефон та забезпечувала нормальну роботу пристрою. Сьогодні з’явилася альтернативна технологія під назвою eSIM, представлена ​​у вигляді невеликого чіпа, вбудованого в мобільний пристрій.

Після підключення відповідного тарифу телефон визначить мобільного оператора та працюватиме відповідно до обраного тарифу. Бажаючі можуть купити есім київстар онлайн та без обмежень користуватися запропонованим набором послуг. Є можливість одночасно використовувати дві карти – одну eSIM, а іншу фізичну SIM. За допомогою технології eSIM вдасться підключити до п’яти номерів на один телефон, що важливо у сучасних реаліях. 

Переваги eSIM

Застосування цієї технології доповнено кількома очевидними плюсами:

  1. Комфорт. Карту неможливо втратити, немає необхідності вирушати до магазину, щоб її купити, або оформлювати доставку;
  2. Надійність та безпека. Телефон можна втратити і швидко відшукати, тому що фізично eSIM неможливо видалити з нього;
  3. Одночасне використання. Сьогодні виробники випускають телефони, де є підтримка звичайної та сучасної SIM-карти;
  4. Декілька номерів. Мобільний оператор Київстар припускає використання до 5 номерів на одній eSIM.

Перш ніж вибирати тарифний план, необхідно оцінити можливість роботи свого телефону за даною технологією. За умови співпраці з оператором Київстар заздалегідь користувачі можуть пройти перевірку на сайті та визначити можливість активувати функціонал eSIM.

Додатково така технологія доступна в деяких моделях планшетів та розумних годинників. Це чудова можливість перетворити їх на переговорний пристрій і завжди бути на зв’язку завдяки бездротовому інтернету 4G.

Як активувати eSIM?

Слід уточнити, що ця технологія не буде активною у телефонах, які не сертифіковані в Україні. Деякі моделі телефонів на два фізичні слоти SIM-картки також не будуть мати можливість активувати eSIM. Деякі гаджети блокуються лише з конкретними операторами.

Процедура активації eSIM полягає у проходженні наступного алгоритму:

  1. Підібрати оптимальний тариф відповідно до вартості та інших умов;
  2. Оформити замовлення із отриманням QR-коду;
  3. Відсканувати код та дотримуватися інструкцій;
  4. Завершити налаштування на телефоні відповідно до вказівок.

Якщо виникли проблеми чи непередбачені моменти, то завжди можна звернутися до служби підтримки оператора Київстару.

Тарифні плани eSIM

Вони поділені за підпискою та контрактом. У разі передплати можна розраховувати на мобільний інтернет від 15 до 50 Гб, безкоштовні дзвінки на Київстар, дзвінки на міжміські номери від 150 до 300 хвилин, а також програми без додаткової плати за скачування від 19 до 40 варіантів. Вартість варіюється від 150 до 300 гривень.

Також можна отримати контрактні умови, де є навіть безлімітний обсяг інтернету. Вартість від 175 до 350 гривень на місяць. Можна розраховувати на безкоштовні дзвінки Київстар, а також на мобільний інтернет в діапазоні від 20 до 50 Гб.