додому Новини Назару Мялікгулиєву у Козові відкрили пам’ятну дошку

Назару Мялікгулиєву у Козові відкрили пам’ятну дошку

516

У другі роковини з дня загибелі Назара Мялікгулиєва у Козові відкрили пам’ятну дошку на його честь. Памʼятний знак розмістили на фасаді будинку, в якому проживав полеглий Герой. Військовий брав участь у бойових діях ще за часів АТО. На початку повномасштабного вторгнення знову пішов захищати Україну та був командиром відділення 10-ї гірсько-штурмової бригади. Загинув воїн 22 червня 2022 року внаслідок артобстрілу у селі Миколаївка на Луганщині.

Світла та добра людина. Саме такі слова говорять про загиблого захисника Назара Мялікгулиєва його друзі та рідні. Загинув хлопець у червні 2022 року під час виконання бойового завдання. А минулими вихідними у Козові, що на Тернопільщині, відкрили меморіальну дошку загиблому бійцю. Встановили її на будинку, де жив захисник.

Військовий брав участь у бойових діях ще за часів АТО. На початку повномасштабного вторгнення знову пішов захищати Україну та був командиром відділення 10-ї гірсько-штурмової бригади. Загинув воїн 22 червня 2022 року внаслідок артобстрілу у селі Миколаївка на Луганщині. У мирному житті чоловік був членом Тернопільської територіальної організації партії “Європейська Солідарність”. Про нього в однопартійців лише найкращі спогади.