Нагодувати близько двохсот військових на день та займатися документацією на фронті. Про таку роботу на війні буде наступний сюжет Назарія Голуба із поїздки прифронтовими територіями країни. На Харківщині наш кореспондент познайомився із військовими кухарями та діловодом у службі ракетно-артилерійського озброєння. Про їхню не менш важливу роботу на війні, дивіться далі у сюжеті.
– Моя робота варити хлопцям смачно, доставляти їжу, забезпечувати водою, – розповідає військовослужбовець Ярослав.
За день Ярославу потрібно нагодувати майже двісті військових, запевняє добре приготовлена їжа, додає нашим захисникам сили. Допомагає у приготуванні страв Ярославу, його побратим Денис. Військовий говорить, продуктами харчуванням хлопці забезпечені.
– Усе добре, ніяких потреб немає. Кожен день готую гарячу страву, бо хлопцям потрібно поїсти гарячого.