додому Гороскоп від Івана Круп'яка Гороскоп від Івана Круп’яка з 6 травня по 12 травня

Гороскоп від Івана Круп’яка з 6 травня по 12 травня

1302

Овен 21 березня – 20 квітня

Зростає ваша майстерність та авторитет серед співробітників та керівництва. Та і досвід цього тижня ви отримаєте значний, і все це зможете записати у свої досягнення. Святковий настрій сприятиме у цьому.

Телець 21 квітня – 21 травня

Ви будете напружено працювати, проте ваші старання оцінять дуже високо і це дасть вам змогу піднятися і у власних очах, і кар’єрними сходами, свята Вас надихатимуть.

Близнята 22 травня – 21 червня

Попереду вже розвидняються зовсім інші горизонти, і ви сміливо вдивляєтесь у перспективи, що відкриваються, приміром, у фінансовій сфері. Бо у вас з’являються нові можливості поліпшити матеріальний стан.

Рак 22 червня – 22 липня

Конкурентна боротьба може бути досить бурхливою і навіть руйнівною. Ви буквально стаєте на шлях протистояння із конкурентами. Маєте вистояти.

Лев 23 липня – 23 серпня

Відчуття самотності не покидає вас увесь цей час, і не важливо, чи це ваш особистий і добровільний вибір, чи вимушений. Ви ніби заховалися від усіх якнайдалі і переосмислюєте усе своє життя – святкові дні сприятимуть у цьому.

Діва 24 серпня – 23 вересня

Грядуть неочікувані зміни, і вони можуть бути досить значними – ви можете змінити місце роботи, оточення, проживання і взагалі кудись переїхати. Усі ці події варто відзначити у колі друзів.

Терези 24 вересня – 23 жовтня

Тиждень обіцяє бути спокійним, він не виділятиметься якимись особливими подіями, все буде передбачувано і стабільно, регламентовано і вчасно. І ви будете щасливі з того, що ви та ваші близькі живі-здорові.

Скорпіон 24 жовтня – 22 листопада

Можуть початися руйнівні процеси у вашому житті, і ви втрачаєте вже завойовані позиції. До того ж, можуть трапитися і певні складності з грошима, але ви подолаєте це.

Стрілець 23 листопада – 21 грудня

Легкий романтичний настрій забезпечено. На горизонті з’являються прихильники чи прихильниці, які морочитимуть вам голову своїми почуттями.

Козеріг 22 грудня – 20 січня

Стежте за емоціями, не давайте їм волі та можливості панувати над вами, оскільки ваші різкі висловлювання можуть заподіяти шкоди вашим стосункам, що формувалися роками. Свята проведіть у колі сім’ї.

Водолій 21 січня – 18 лютого

Тиждень більше підходить для відпочинку, ви розслаблені і щасливі просто від самого факту свого існування. І хоч грошей у вас зараз не надто багато, але ви почуваєтесь напрочуд задоволеними.

Риби 19 лютого – 20 березня

Буде чудова нагода відсвяткувати у колі близьких людей свої особисті досягнення, а вони цього тижня будуть значними.