додому благоустрій У Тернополі ремонтують вулицю Морозенка

У Тернополі ремонтують вулицю Морозенка

562

У зв'язку з ремонтом вулиці Морозенка протягом двох днів буде змінений маршрут тролебусів №3 і №8. Вони їхатимуть лише до кільця на вулиці Володимира Великого. На вулиці Морозенка тим часом відремонтують дві найгірших ділянки дороги. Завдання, яке перед собою ставлять комунальники, встигнути завершити усі роботи до початку холодів.

Капітального ремонту на вулиці Морозенка не було давно. Мешканці прилеглих будинків кажуть: незручності через тролейбус ці кілька днів готові терпіти, аби дорогу відремонтували.

Михайло, мешканець вул. Морозенка у Тернополі: "Тут погана була дорога, ями були дуже, а тепер вже краща буде".

Перша передача і не більше – так про дорогу на вулиці Морозенка кажуть водії. От тільки хвилюються, як би під час роботи комунальників зима не застала.

Михайло, водій: "Та добре, що взялися робити. Будемо надіятися, що встигнуть, бо якщо зараз не зроблять, то тролейбус тут до весни не проїде".

Відремонтувати вулицю Морозенка встигнуть, так нас запевнили у  відділі технагляду Тернопільської міськради. Цю вулицю було нещодавно включено у список ремонтів і реконструкцію розпочали у терміновому порядку.  

Олег Вітик, начальник відділу технічного нагляду Тернопільської міськради: "Загальна площа асфальтування 2 260 квадратних метрів. Ремонтуємо дощову каналізацію, піднімаємо вісім зливних решіток і вулиця на 90% готова для влаштування нижнього шару. При сприятливих погодніх умовах буде влаштовано нижній шар. Якщо погода дозволить, то буде повністю завершений капітальний ремонт, заміна верхнього шару вулиці Морозенка".

На вулиці Морозенка відремонують дві найгірші ділянки дороги: одна – 150 метрів, інша  – 175 метрів. На такий ремонт з міської казни витратять майже 900 тисяч гривень. Поки що температура повітря дозволяє стелити асфальт, наголошують комунальники, тож працюватимуть так, аби закінчити роботи якнайшвидше.

Олег Вітик, начальник відділу технічного нагляду Тернопільської міськради: "Температурний режим зараз дозволяє ще проводити влаштування верхнього шару. Температура асфальту 160 градусів. І великих проблем немає. Вже, звичайно, коли буде +1, то це вже можуть бути проблеми і тоді вже робити не будемо. А так на даний час ще немає ніяких проблем".