додому Новини Популярні розвивальні іграшки для дівчат 5 – 7 років

Популярні розвивальні іграшки для дівчат 5 – 7 років

562

Правильний віковий розвиток дитини — складний процес, у якому велике значення мають ігри. Вони не тільки допомагають чудово провести дозвілля, а також сприяють:

  • широкому пізнанню світу;
  • моделюванню поведінки в різних ситуаціях;
  • відпрацюванню навичок спілкування.

Малюкам дуже важливо мати у своєму арсеналі навчальні іграшки для сюжетно-рольових ігор, особливо дівчаткам. Усе залежить від інтересів маленьких принцес. Далі ми розповімо, які іграшки для дівчат 5 – 7 років максимально позитивно впливають на їхній розвиток, а також викликають у малечі захоплення.

Тематичні набори — іграшки, що відкривають можливості для дитячого мислення

Уже з 5 років дитина починає відчувати себе дорослою. У результаті спостерігається зміна інтересів, з’являється надзвичайна допитливість. Величезний вплив на емоційний розвиток надають іграшки. Вибір найбільш підходящих розважальних ігор є важким завданням для батьків. З одного боку, хочеться піднести малятку захопливу іграшку, з іншого — кращою є гра, яка подарує чаду корисні навички. Універсальним варіантом є тематичні набори, які допоможуть розвинути важливі почуття естетики, краси, добра і любові. Крім того, такий презент безсумнівно захопить у цікаву гру.

Яку користь мають сюжетно-рольові ігри?

Розвиток на фізичному та розумовому рівні у віці від 5 до 7 років перебуває у стадії жвавості та активності. Старші дошкільнята цікавляться навколишнім світом у всіх проявах. На піку перебувають комунікативні навички, тому не дивно, що з’являється тяга до нового спілкування з однолітками. Зближення максимально приємно проходить під час спільного проведення часу, а також у процесі ігор.

Тематичні іграшки для дівчаток (5, 6, 7 років) допомагають влаштовувати рольові ігри, перевтілюватися в нові образи дорослих людей. Важливо пам’ятати, що в такому віці мислення працює інакше, тому всі ідеї, що виникають, потрібно втілювати в реальність. Рольові ігри дають змогу розвинути творче мислення, конструктивну логіку. У результаті діти вчаться вибудовувати послідовність дій, краще запам’ятовувати ролі.

Дитячі іграшки розвивають дрібну моторику, посидючість, готуючи до майбутнього навчального процесу. Коли дівчатка зосереджуються на грі, у них значно поліпшується увага, здатність концентруватися на важливих речах.

Вибір розвивальних іграшок для дівчат: ключові моменти

Купити найбільш вдалі ігрові набори для дівчаток старшого дошкільного віку допоможуть такі прості поради:
1. Враховувати вік, який вказано на упаковці. У цьому випадку дитина зможе повною мірою освоїти гру.
2. Вибирати іграшки з невеликим віковим запасом. Це важливо для збереження актуальності.
3. Брати до уваги індивідуальні побажання дітей. Також значення мають особливості дитини, її характер.
4. Купувати вироби з міцних і екологічних матеріалів.

Магазин Bigbaby пропонує найкращий асортимент ігрових наборів на будь-який смак. Наші іграшки допоможуть малятам гармонійно розвиватися, розуміти складності навколишнього світу, покращувати комунікативні та інтелектуальні здібності, мислення. Корисні ігрові набори — найкращий подарунок для маленьких принцес.