додому Головні Як розвиватись вдома під час карантину: добірка онлайн – платформ для самоосвіти

Як розвиватись вдома під час карантину: добірка онлайн – платформ для самоосвіти

3735

В період карантину багато з нас відчули справжню кризу в житті та роботі, але, водночас, у нас з’явилось багато вільного часу та нових можливостей. Тож тепер варто обрати щось до душі та навчитись чомусь новому. Якщо ви давно мріяли та цього хотіли – час починати! Саме тому ми підготували для вас підбірку онлайн-курсів та навчальних платформ для саморозвитку. 

Prometheus – українська платформа безкоштовної освіти. Тут підготовка до ЗНО, відкриті онлайн-курси від провідних викладачів, університетів та організацій світу.

ВУМ (Відкритий Університет Майдану) – платформа для персонального саморозвитку, реалізації потенціалу та підприємництва – курси від провідних викладачів бізнес-шкіл, громадського сектору, практиків з бізнесу та соціальної сфери.

TEDxKyiv – вільний доступ до відео виступів з конференцій формату TED в Києві. Серед спікерів – волонтери, музиканти, бізнесмени і навіть орнітологи.

Відеолекторій WiseCow – курси з української та світової літератури, кіно, мистецтва, музики, журналістики, театру, історії, моди та соціуму. 

СВІТЛО – сучасна бібліотека навчального контенту: відео-лекції з особистої ефективності, соціальної взаємодії та діяльності. 

LABA – міжнародна освітня платформа, у якій знайдете лекції від спеціалістів, котрі досягли успіху у таких сферах як маркетинг, бізнес, менеджмент.

Культурний Проект сучасна платформа для отримання знань в гуманітарній сфері. Там є академічні та короткі курси з різних дисциплін: музика, мистецтво, філософія, література, релігія (навчання платне).

SUPERLUDI – нова економічна бізнес школа з навчальними курсами, майстер-класами та прикладними програмами від відомих бізнес-акул та професіоналів. 

Happy monday – кар’єрний портал і платформа професійного розвитку з вакансіями, статтями, можливостями.

Постнаука – проект про сучасну фундаментальну науку і вчених, які її створюють. Буде пізнавально для тих, хто цікавиться цим напрямком і хоче зробити науку своєю професією.