додому Головні Як вибрати корм для собаки: на які параметри звернути увагу

Як вибрати корм для собаки: на які параметри звернути увагу

4139

Вибір корму для собак – це дуже відповідально і важливо! Скористайтеся порадами ветеринарів, щоб грамотно скласти раціон улюбленця!
Пропонуємо 5 кроків до вибору ідеального корму для вашої собаки.

Будь-який відповідальний господар чотирилапого друга повинен задатися цілком природним питанням – як вибрати корм собаці ? Від грамотної відповіді на нього буде напряму залежати здоров’я, гарний настрій, високий життєвий тонус вихованця! Спробуємо визначити, які критерії слід враховувати при замовленні.

За віком

Обов’язково беріть до уваги цей нюанс!

  • Малюкам з 2 до 6 місяців бажано купувати спеціалізований корм для цуценят Puppi, який містить в собі всі необхідні речовини для зростаючого організму.
  • З 6 місяців собаки переходять в статус юніорів і потребують дещо іншого раціону. В даному випадку вибір корму для собак повинен бути обумовлений наявністю в ньому достатньої кількості білка і мінералів, адже саме в цей період йде формування скелета і зубів. Віддавайте перевагу лінійці Junior.
  • З 12-15 місяців пес стає дорослим, тому йому можна сміливо замовляти збалансований Standart.
  • Після досягнення 7 років тварина вже входить в категорію літніх. Корми Senior розроблені з урахуванням їх вікових особливостей.

За розміром породи

Ветеринари попереджають: їжа для великих і дрібних порід відрізняється своїм складом – це пояснюється різним обміном речовин в їх організмі. Як вибрати сухий корм для собак різних порід з детально представленого товару на вітринах? Керуйтеся наступними параметрами.

  • Малі (вага – до 12 кг; ріст – до 40 см) і середні (вага – від 10 до 20 кг, ріст – від 40 до 50 см) породи потребують висококалорійного продукту.
  • Великі (вага – від 20 до 30 кг, ріст – від 56 до 65 см) і гігантські (вага – від 50 кг; ріст – від 60 см) відчувають потребу в їжі, яка насичена компонентами для підтримки м’язової маси і кісткової системи .

За способом життя

  • Для енергійних непосид були спеціально розроблені лінійки Aсtive і Enerdgy. Вони ідеально підходять для службових, мисливських, спортивних порід.
  • Молодим особинам – активним і життєрадісним, які проживають в домі, бажано купувати Standart або Normal.
  • Раціон літніх чотирилапих добре складати з продуктів колекції Senior.

Особливості здоров’я

Вихованців, у яких немає будь-яких захворювань, краще було б підтримувати будь-яким кормом із серії повсякденних. Якщо ж є проблеми, то разом з ветеринаром можна легко підібрати лікувальне, дієтичне або гіпоалергенне харчування для улюбленця. На віртуальних вітринах окремо представлений раціон для вагітних і годуючих. Це стосується і котів, товари для яких можна знайти за посиланням .

За класом

  • Економ. Бюджетний варіант, який фахівці радять вибирати тільки в крайніх випадках через невисоку якость.
  • Преміум. Нейтральна їжа, яка не приносить шкоди, але і не гарантує особливої користі.
  • Супер-преміум. Збалансований корм, відмінно підходить для постійного живлення!
  • Холістік. Найвищий рівень якості! Створюється на основі чистого м’яса з додаванням вітамінів і мінералів.

На базі інтернет-магазину Blackpaw представлений багатий асортимент товарів світових, а також вітчизняних виробників з бездоганною репутацією на ринку. Якщо ви не можете прийняти остаточне рішення в питанні як підібрати сухий корм собаці , звертайтеся за допомогою в інтернет-магазин BlackPaw. Великий асортимент товару з постійною наявністю його на складі дозволяє зробити правильний вибір. Ми здійснюємо доставку корму в Тернополі додому протягом 60 хвилин!

Публікація розміщена на правах реклами