додому Новини У Тернополі відбудеться благодійний Віденський бал, де збиратимуть гроші для онкохворих...

У Тернополі відбудеться благодійний Віденський бал, де збиратимуть гроші для онкохворих дітей

1955

Повальсувати, і гроші дітям зібрати. 9 березня у Тернополі відбудеться четвертий благодійний Віденський бал, на якому проведуть аукціон. Гроші, виручені на Віденському балу, підуть на купівлю інфузоматУ для онкохворих дітей. Дрес-код на бал – жінки у вечірніх сукнях, чоловіки у класичних костюмах. А рівно опівночі учасники змагатимуться за титул короля та королеви балу.

– 9 березня у ресторані “Гарден Хол” відбудеться найаристократичніша, найкультурніша подія – ВіденськиЙ бал. Відкривати його буде симфонічний оркестр Тернопільської філармонії під керівництвом Мирослава Кріля. 20 чоловік, живі інструменти, я думаю, це буде видовищно, – говорить ведучий “Віденського балу” Юрій Гнатишин.

Віденський бал – благодійний. Кошти з аукціону підуть на онкохворих дітей

– Той прилад, який би міг бути подарований, він дозволяє не тільки точно відмірювати усю певну кількість препарату, але і воодити його точно із запланованою швидкістю. Це є дуже добре, коли ми говоримо про лікування онкологічних захворювань, де використовують певні спіцефічні препарати, – зауважує головний лікар Тернопільської міської дитячої комунальної лікарні Андрій Артимович.

Дрес-код на бал – жінки у вечірніх довгих платтях, чоловіки у класичних костюмах. Триватиме свято до пізньої ночі.