додому Головні З 11 березня на території Тернопільської міської громади заборонено проводити масові заходи...

З 11 березня на території Тернопільської міської громади заборонено проводити масові заходи у закритих приміщеннях

6985

Від сьогодні, одинадцятого березня, на території Тернопільської міської громади заборонено проводити масові заходи у закритих приміщеннях. Також їх рекомендовано максимально обмежити на відкритих майданчиках.

Таким є рішення, яке прийняли у нашому місті 10 березня після засідання оперативного штабу та комісії з питань надзвичайних ситуацій. Також людям радять тимчасово утриматися від поїздок та подорожей у країни, де є факти виявлення та поширення коронавірусу. А громадянам, які нещодавно повернулися із цих країн, обмежити спілкування та звернутися до сімейного лікаря.

Що стосується установ та підприємств, вони повинні намагатися організувати свою роботу установ так, щоб ліквідувати черги. Працівників із ознаками ГРВІ не допускатимуть до роботи до повного одужання, а їх відрядження по Україні та поза межами обмежать.

У навчальних закладах посилять контроль за проведенням протиепідемічних та дезінфекційних заходів, зокрема будуть регулярно провітрювати класи, частіше мити місця загального користування, проводити роз’яснювальну роботу. Додатково будуть проводити дезінфекцію громадського транспорту, а у медичних установах – обмежувати відвідування пацієнтів, які перебувають на лікуванні.