додому Новини Затримали підозрюваного у вбивстві тату-майстрині з Тернополя (оновлено)

Затримали підозрюваного у вбивстві тату-майстрині з Тернополя (оновлено)

6646

Затримали підозрюваного у вбивстві 27-річної тернополянки. Його розшукували від учора, 16 квітня. Саме цього дня знайшли тіло жінки із кількома ножовими пораненнями. Правоохоронці підозрюють у злочині 25-річного товариша загиблої. 

Станом на 8:00 18 квітня стало відомо, що чоловіка, якого підозрюють у вбивстві, оперативники управління карного розшуку затримали у Львові. Про це повідомляє ГУНП у Тернопільській області.

Майже добу правоохоронці встановлювали місце перебування підозрюваного, ймовірно причетного до резонансного злочину у Тернополі.
Його уже привезли до обласного центру, допитали та оголосили підозру. Найближчим часом буде вирішене питання про обрання чоловікові міри запобіжного заходу.

Нагадаємо, 27-річну дівчину вбили у її ж оселі у Тернополі. У квартирі на вулиці Леся Курбаса, близко 10 години ранку 16 квітня тіло, зі слідами насильницької смерті знайшли подруга мами і робітник, який робив ремонт у квартирі загиблої. Вони своїми ключами відкрили вхідні двері і побачили скривавлене тіло дівчини. Налякані побаченим, одразу зателефонували у швидку і поліцію.

На тілі жертви судово-медичний експерт виявив кілька ножових поранень. За попередньою інформацією померла дівчина вночі. Вбиту знали у місті. Дівчина із чоловіком були тату-майстрами.