додому Новини Дострокові вибори до парламенту – тема “Межі правди” 11 червня о 20:00

Дострокові вибори до парламенту – тема “Межі правди” 11 червня о 20:00

1201

Дострокові парламентські вибори в Україні відбудуться 21 липня. У 2019 році вони вже другі, навесні українці обирали Президента.

Ось так, якщо вірити опитуванням, виглядає перша п’ятірка партій, які готові провести до парламенту наші співвітчизники. За партію “Слуга народу” готові проголосувати 48,5% опитаних – мова йде про тих, хто визначився з вибором. Далі у списку ідуть “Опозиційна платформа – За життя” – 11,8%, “Європейська солідарність” – 8,1%, “Батьківщина” – 7,8% та партія “Голос” – 5,6%.

11 червня о 20:00 у програмі “Межа правди” спробуємо розібратися, чому голосуватимемо не за графіком, адже вибори мали відбуватися восени. Чого тернополяни чекають від виборів та які очікування у самих політиків? Хто зможе забезпечити якісні зміни в Україні – “стара гвардія” чи “нові обличчя”? Що переможе – обіцянки чи готовність до змін?

Вмикайте телеканал TV-4 сьогодні, 11 червня, о 20:00. Доєднуйтесь до розмови у прямому ефірі, зателефонувавши за номером 43-41-00.

Гості нашої студії:

Богдан Брич – в. о. старости с.Гаї-Шевченківські Байковецької сільської ради ОТГ, претентдент в кандидати в народні депутати України по 163-му одномандатному виборчому округу (з центром м.Тернопіль) від ВО «Батьківщина»

Олег Сиротюк – керівник Тернопільської обласної організації ВО «Свобода», претендент в кандидати в народні депутати України по 167-му одномандатному виборчому округу (з центром м.Чортків)

Петро Ландяк – керівник Тернопільської обласної організації політичної партії «Громадянська позиція», 7-й номер виборчого списку партії «Громадянська позиція» претендентів в кандидати в народні депутати України

Іван Чайківський – засновник компанії «Агропродсервіс», претендент в кандидати в народні депутати України по 165-му одномандатному виборчому округу (з центром м.Зборів)

Максим Черкашин – керівник ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад», претендент в кандидати в народні депутати України по 163-му одномандатному виборчому округу(з центром м.Тернопіль) від політичної партії «Голос»