додому Головні Військову форму для бійців АТО та одяг для переселенців можна безкоштовно отримати...

Військову форму для бійців АТО та одяг для переселенців можна безкоштовно отримати в Тернополі

795

vlcsnap-2015-03-31-16h25m02s243Військову форму із Канади для бійців АТО, для їх дітей дитячий одяг зі США та одяг для дорослих, надісланий з Італії, для переселенців зі Сходу можуть отримати потребуючі. Щоб закордонна допомога дісталася адресатам піклується “Об’єднання” Самопоміч” у Тернополі. Туди й просять звертатися людей, яким така допомога необхідна.

Бійці АТО можуть отримати військову форму, надіслану українцями з Канади. Вже не вперше пакунки із якісним мілітарним одягом для передачі українським воякам отримав тернопільський осередок “Об’єднання “Самопоміч”.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Переселенці зі Сходу України втекли від війни у Тернопіль

– До нас звернулися тернополяни, які зараз перебувають безпосередньо в Канаді в Торонто. Зокрема, екстернополянин Олександр Король, він там організував таку активну групу, і вони активно долучаються допомогою, різними речами бійцям АТО, – розповідає керівник Тернопільської міської організації “Об’єданння “Самопоміч” Андрій Грицишин.

Раніше допомогу віддавали у 128-му гірсько-піхотну бригаду, батальйону “Збруч” і батальйону “Тернопіль”. Тепер гірсько-піхотна бригада на ротації, бійців “Збруча” демобілізовують, то ж у “Самопомочі” вирішили речі, отримані із Канади, віддати іншим тернополянам, які на передовій сьогодні. Водночас канадську допомогу помітили й інші українські громади з-закордону й також почали долучатися.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:  Потрібні ліки на Схід для українських бійців

– Скажімо, зараз італійці прислали нам першу частину вантажу, це ми тільки починаємо співпрацю, там знаходиться одяг для переселенців. Тобто, власне для тих, хто приїхав з інших, зі Сходу в Тернопіль, дорослих в основному, там є куртки, піджаки, кофти. Також зараз в дорозі знаходиться ще один вантаж, вже з Америки, це передали наші колишні тернополяни, для дітей бійців, які загинули в АТО, і також для дітей переселенців, – каже Андрій Грицишин.

За військовою формою просять звертатися самих бійців, або ж їх родичів. Також одяг для дітей та дорослих люди, яким це необхідно, можуть отримати у офісі тернопільської “Самопомочі”, що на вулиці Руській. Попередньо можна зателефонувати за номером 52-27-27.