додому Новини Більше сотні подарунків передали маленьким тернополянам українці з-за кордону

Більше сотні подарунків передали маленьким тернополянам українці з-за кордону

1492

Більше сотні подарунків передали маленьким тернополянам українці з-за кордону в рамках акції “Теплом зіграємо серця”. Кожен із них – індивідуальний. Пакунки від діаспорянців отримали діти військовослужбовців Тернополя.

Більше сотні адресних подарунків спакували для дітей тернопільських військовослужбовців сумівці із різних країн світу. Попередньо знали їх імена, стать і вік. Тож подарунки адресні, кожен із них діспорянці формували із душею.

Рюкзаки із подарунками малятам вручають в рамках акції “Теплом зігріємо серця”.

– Кожен наплічник – він є підписаний. Дуже часто вкладений туди лист, адресований тій дитині, якій він має бути і від дитини, яка долучалась до пакування того наплічника. І часом навіть дуже допомагає в якихось технічних моментах. Коли випадково відриваються бірки, ми відкриваємо лист і бачимо “Дорогий Арсен” чи “Дорога Оленко”, – розповідає голова Тернопільського осередку СУМ в Україні Леся Голик.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 24 години, аби вшанувати пам’ять героїв Крут. У Тернополі відбулась акція “Доба”

Подарунки цьогоріч вручають дітям військовослужбовців, які досі участі у акції не брали.

Усього подарунки в рамках акції “Теплом зігріємо серця” українці, які живуть в США, Канаді, Австралії, Португалії, Великобританії передали дітям з різних міст України, де діють осередки Спілки української молоді.

Акція “Теплом зігріємо серця” відбувається у Тернополі вже п’ятий рік поспіль.