додому Новини Андре Тан розповів, що модно у цьому сезоні і похвалив тернополянок за...

Андре Тан розповів, що модно у цьому сезоні і похвалив тернополянок за гарний смак

890

vlcsnap-2014-10-07-16h09m23s85У моді восени і взимку 2014-15-го року відразу кілька протилежних стилів. Яскраві принти, складний, нестандартний крій, доречно підібрані аксесуари – ось що дозволить створити неповторний образ. В моді, як і загалом в житті, головне – творчість і самовираження! Що модно цього сезону ексклюзивно для “Провінційних вістей” розповів відомий український модельєр та дизайнер Андре Тан.

Усі відтінки сірого, ніжно рожевий колір, або як його називають екрю, синій електричний – такі кольори популярні у сезоні осінь-зима 2014-15 року, розповідає відомий український модельєр і дизайнер Андре Тан. Що ж до фасонів, то зараз в моді довгі сукні, а також плаття міді: на одну долоню нижче коліна. Таке вбрання личитиме високим жінкам.

– У цьому сезоні також актуальні укорочені пальто, які трошки великі, але при цьому вони дивляться розкішно і красиво на будь-якій дівчині, – розповів український модельєр та дизайнер Андре Тан.

Щодо взуття, то Андре Тан каже: модницям треба взувати чоботи-панчохи до коліна з квадратним носом і на невеликому квадратному каблуку. Прийшла така мода з 60-х, 70-х років. Андре Тан наголошує, зараз в тренді зручна, комфортна розкіш. Навіть, якщо повністю оновити на запит моди гардероб не дозволяє гаманець, то достатньо і одної модної речі.


– Для кожної жінки завжди треба бути сильною і модною. Навіть якщо вона собі не може цього дозволити, але вона може дозволити собі шалик, може дозволити собі якусь одну річ, яка дуже буде актуальна у цьому сезоні. В принципі є кілька таких речей, які дають зрозуміти, що ви тримаєте руку на пульсі часу. Ви купуєте одну річ за сезон і всі зразу розуміють, що ви модна дівчина

У Тернополі Андре Тан із показами уже не вперше. Щоразу схвально відгукується про місто і його мешканців. Про тернополянок каже, вони одягаються зі смаком.

– За рахунок того, що ви дуже близько знаходитесь до Європи, то у вас смак не такий, як в Одесі, не такий як в Харкові, як в Рівному. Ви дуже близько до Європи, тому ви вдягаєтеся стримано і зі смаком.