додому Новини У 14 школі нашого міста увесь тиждень проводять уроки із успішними та...

У 14 школі нашого міста увесь тиждень проводять уроки із успішними та відомими тернополянами

2658

Уроки успішних і відомих. У 14 школі нашого міста увесь тиждень проводять уроки із успішними та відомими тернополянами. Все це для того, аби змотивувати дітей навчатись, каже директор школи Оксана Добровольська. Розказати свою історію успіху запросили і нашу Христину Коваль. Журналіст, ведуча та автор нової дитячої програми “Кіндер ШОУ” розповіла учням цікаві історії із свого телевізійного життя, та підготувала приємний сюрприз.

Цілий тиждень до учнів Тернопільської 14 школи приходять успішні і відомі тернополяни. Все для того, аби змотивувати дітей навчатись та на прикладі бачити як іти до своєї мети, каже директор школи Оксана Добровольська.

Розказати свою історію успіху запросили і нашу Христину Коваль. Журналіст, ведуча та автор нової дитячої програми “Кіндер ШОУ” розповіла учням цікаві історії із свого телевізійного життя та підготувала для них приємний сюрприз.

Участь у новому телепроекті “Кіндер ШОУ” отримає той учень, який найоригінальніше запише відео-розповідь у соцмережі “Інстаграм” із відміткою інста-сторінки “TV-4” та “Кіндер ШОУ”. Вже у неділю 24 березня ми оберемо переможця і познайомимось з новою зіркою телеекрана!