додому НА ГАРЯЧОМУ У Тернополі п’яний водій намагався відкупитися від патрульних хабарем

У Тернополі п’яний водій намагався відкупитися від патрульних хабарем

1398

У Тернополі п’яний водій намагався відкупитися хабарем. Про те, що автомобіль ВАЗ рухається з порушенням Правил дорожнього руху на лінію 102 повідомив тернополянин. Заявник припустив, що водій легківки перебуває в нетверезому стані. За деякий час цей автомобіль патрульні помітили на вулиці Лесі Українки.

Тоді пристрій для визначення рівня сп’яніння показав результат, який у 10 разів перевищує допустиму норму. Тому водій вирішив відкупитися і запропонував копам 600 гривень. Патрульні неодноразово попередили про відповідальність, яка загрожуватиме тернополянину за подібні дії. Але він наполягав на вирішенні питання лише таким чином і кинув готівку у автомобіль патрульних. Інспектори склали протокол на водія за керування в стані алкогольного сп’яніння і викликали слідчо-оперативну групу для встановлення усіх деталей справи.

За пропозицію неправомірної вигоди чоловікові загрожує штраф від 8 з половиною тисяч гривень або обмеження волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавлення волі на той самий строк.