додому Анонс Україна. Перезавантаження. Ефір 16.04. ВОЛОНТЕРИ. Поставити запитання

Україна. Перезавантаження. Ефір 16.04. ВОЛОНТЕРИ. Поставити запитання

1992

УКРАЇНА (2)Війна, яка вже більше року палає на Сході, до нечуваних розмірів розвинула в Україні волонтерський рух. Українські волонтери, без перебільшення, одягають, годують, лікують та озброюють українську армію. А ще вони шукають зниклих безвісти, визволяють полонених, вивозять тіла загиблих та зустрічають біженців із зони проведення Антитерористичної операції.

У своїй більшості українські волонтери – це успішні люди: різні за віком, професією, віросповіданням, політичними симпатіями. Об”єднуючись та координуючи свої зусилля, без особливого розголосу наполегливо працюють за принципом “Все для фронту, все для перемоги”. Вони не чекають нагород та подяки, вони не покладаються на владу та державу, вони перконані, “якщо не вони, то ніхто”.

Про роботу українських волонтерів будемо говорити в черговій програмі проекту “Україна. Перезавантаження”, у четвер, 16 квітня. Початок ефіру о 20:00.

Гості ефіру:

1. Лілія Мусіхіна – волонтер “Самооборони майдану Тернопільщини”

2. Юрій Свідерський – член ГО “Медичний загін спецпризначення “Білі берети”

3. Наталія Крулевська – волонтер

4. Тарас Герман – завідувач логістичного складу допомоги бійцям АТО

strilkaСвої питання до гостей студії, думки, які виникають впродовж ефіру, залишайте у коментарях. Вони прозвучать у прямому ефірі програми.