додому Гороскоп від Івана Круп'яка Тижневий гороскоп від Івана Круп’яка (з 30 січня до 05 лютого))

Тижневий гороскоп від Івана Круп’яка (з 30 січня до 05 лютого))

991

Овен 21 березня – 20 квітня

Тиждень досягнень, саме зараз маєте проявити себе, а усі ваші дії мають принести бажані плоди. Використовуйте всю енергію, всі накопичені знання та досвід, щоб досягти максимального ефекту і найвищих результатів.

 

Телець 21 квітня – 21 травня

Можливо, ви захочете вкласти гроші у престижніший автомобіль чи придбати дорогий костюм, щоб ваш імідж відповідав рівню, на який ви претендуєте. Намагайтеся бачити у кожній проблемі, що виникає на вашому шляху, потенційну можливість самоствердження, джерело цінного досвіду.

Близнята 22 травня – 21 червня

Не шкодуйте сил, використовуйте всі доступні кошти та намагайтеся отримати якомога вищу оцінку за свою роботу. Можливі невеликі непередбачені витрати, але не піддавайтеся сумнівам і страху – виявіть серйозність, мудрість і тоді, незабаром, зможете компенсувати втрачене

Рак 22 червня – 22 липня

Візуалізуйте свої ідеали, уявіть, чого хотілося б досягти, мобілізуйте весь свій творчий потенціал для починань. Вже навесні 2023 року ви зможете підбити перші підсумки своїх досягнень і окреслити нові перспективи.

Лев 23 липня – 23 серпня

Гарний тиждень, відносно спокійний. Однак, корисно пам’ятати, що незабаром у вашому розпорядженні виявиться не так багато енергії, засобів та впливу. Тому намагайтеся зробити якнайбільше саме зараз, створити потужний ривок вперед, який дозволить вашому задуму просто рухатися за інерцією, коли настануть важкі часи.

Діва 24 серпня – 23 вересня

Трохи відпочиньте та підготуйтеся до нового професійного циклу. Наберіться сил, приділіть увагу своєму здоров’ю, оскільки часу для цього не буде у найближчий місяць. Вже від наступного тижня обставини складуться якнайкраще для того, щоб виконати усе задумане в 2023 році.

Терези 24 вересня – 23 жовтня

Не найрезультативніший час для роботи, якщо ви не зайняті суто творчою справою. Але зате, спілкуючись з оточенням, реалізовуючи різні ідеї, ви забезпечуєте собі запас енергії та ентузіазму на багато місяців.

Скорпіон 24 жовтня – 22 листопада

Протягом тижня відбудеться багато змін та поїздок. На вас чекає велика кількість різноманітних справ. У вас зараз є можливість створити щось дуже надійне, довговічне, те, що потім служитиме вам опорою протягом багатьох років

Стрілець 23 листопада – 21 грудня

Цього тижня на вас чекають сприятливі поїздки, відрядження, курси підвищення кваліфікації та семінари за фахом. Будьте готові до того, що ваші плани на майбутнє зміняться, і не завжди у вас буде можливість вплинути на  цей процес.

Козеріг 22 грудня – 20 січня

Можливо, у вашому проекті виявляться якісь слабкі місця і їх доведеться терміново ліквідувати, а водночас ще раз усе перевірити. Не нехтуйте думкою колективу, зробіть кроки для того, щоб налагодити стосунки.

Водолій 21 січня – 18 лютого

Протягом тижня ви досягнете піку свого авторитету та здатності впливати на ситуацію, – тож намагайтеся виправдати надану вам довіру. Сміливо беріть на себе керівну роль та масштабні відповідальні завдання, вміло розпоряджайтесь фінансами.

Риби 19 лютого – 20 березня

На вас чекає багато нового та цікавого. Направте енергію на досягнення поставленої перед вами мети. І вже наступного місяця ви зможете побачити плоди ваших зусиль. Не дозволяйте лінощам та повільності стояти у вас на шляху