додому Головні “Не ігноруй – зафарбуй” – таку акцію провели патрульні Тернополя, муніципали та...

“Не ігноруй – зафарбуй” – таку акцію провели патрульні Тернополя, муніципали та активісти

722

“Не ігоноруй – зафарбуй” акцію під такою назвою провели тернопільські патрульні разом з громадською організацією та працівниками муніципальної інспекції. Вони замальовували надписи на фасадах будинків Тернополя із назвами сайтів із продажу заборонених речовин. Наша знімальна група також відправилася у рейд.

Тернопільські патрульні разом із працівниками муніципальної інспекції та громадськими активістам зібралися для того, щоб завадити поширенню наркотиків у нашому місті. У рамках акції “Не ігноруй – зафарбуй” вони замальовують надписи на фасадах будинків Тернополя із назвами сайтів із продажу заборонених речовин. У рейд вулицями вирушила і наша знімальна група. Довго шукати надписи не довелось. Як тільки ми розпочали свій маршрут – за декілька кроків побачили рекламу наркотиків.

У патрульній поліції Тернополя кажуть, майже щодня виявляють людей, які мають із собою заборонені речовини. До акції протидії поширенню наркотиків приєдналися громадські активісти Юрій і Дарія.

Часто мешканці Тернополя самі замальовують сумнівні надписи на фасадах своїх будинків. Поліціянти кажуть про рекламу наркотиків на будівлях – можна також повідомляти у чат-боті DrugHunters.