додому Головні На найскандальнішій окружній виборчій комісії №164, з центром у Збаражі визначили переможця...

На найскандальнішій окружній виборчій комісії №164, з центром у Збаражі визначили переможця парламентських перегонів

2932

На найскандальнішій окружній виборчій комісії №164, з центром у Збаражі визначили переможця парламентських перегонів. Ним став представник від партії “Слуга народу” Ігор Василів. Спочатку лідирував свободівець Михайло Головко, та ситуація змінилася близько 11 години. Ніч на ОВК була неспокійною, а засідання і підрахунок голосів пробували зірвати.

Ніч та ранок на окружній виборчій комісії №164 були неспокійними. Туди поліція направила підкріплення, бо отримала повідомлення, що нібито журналіст, хотів зірвати засідання ОВК.

Також представники від одного з кандидатів звинуватили членів дільничних виборчих комісій у підробці документів. Йдеться про 3 протоколи з різних ДВК. Поліція всі три випадки спростувала.

На виборчій дільниці у Збаражі, що відноситься до 164 округу, за перемогу змагалися два кандидати у депутати: нардеп Михайло Головко (якому двічі висловлювали довіру на цьому окрузі) та автомайданівець Ігор Василів. У результаті з незначним відривом переміг представник від політичної партії “Слуга народу” Ігор Василів. Як повідомили журналістам телеканалу ТВ-4, приймати протоколи члени ОВК завершили до 12 години. Документи на ЦВК повезуть вже цієї середи.