додому Гороскоп від Івана Круп'яка Гороскоп від Івана Круп’яка (з 28 січня до 3 лютого)

Гороскоп від Івана Круп’яка (з 28 січня до 3 лютого)

1699

Овен. Вам зараз не завадить зібрати інформацію для роздумів, вона вам пригодиться у спілкуванні з людьми. Можливо з вами будуть вести бесіду про якісь кращі умови вашої праці, або ж підвищення по службі. Важливі рішення приймайте 30 січня або 1 лютого. Не дивлячись на зимовий час у вас не вистачатиме часу. Не давайте волю емоціям.

Телець. Появиться шанс та можливості для завершення важливих справ. Вдасться поєднати ідеї з практикою, а мрії втілити у життя, відклавши все другорядне. Для досягнення результатів залучіть на свій бік впливових осіб.

Близнята. Подолайте сумніви і невпевненість у власних силах. Не панікуйте і не напускайте на себе гнітучості. Проявляйте практичність у справах та поміркованість у житті. Цікаве знайомство може сприяти професійному росту. Очікуйте припливу енергії, відкриється «нове дихання».

Рак. Не беріться за важливі справи. Скоротіть об’єми роботи, якщо є така можливість. Побільше відпочивайте та приділяйте увагу здоров’ю. Можливі перепади настрою, що може відбитися на роботі та здоров’ї. Хтось отримає непередбачливу інформацію. З проблемами справитись при підтримці сім’ї або друзів.

Лев. Період, що триває може принести переміни у професійній справі. Готовтеся до нових проектів, не відмовляйтеся від нової посади або роботи. Не будьте занадто вимогливими до колег по роботі чи друзів, бо це може спровокувати конфлікт. Прислухайтесь до мудрих людей, їх порад.

Діва. Період сприятливий для творчих пошуків. Перш ніж приймати важливі рішення, бажано глибоко подумати. Не вступайте в порожні суперечки з начальством. Прислухайтесь до своєї інтуїції, що стосується особистого життя. Матимете можливість налагодити нові зв’язки та контакти.

Терези. Не йдіть на будь-який прорив загальнодоступної думки і не старайтесь доводити більшості, що ви праві, це буде досить складно. Правильніше буде погодитись на не дуже влаштовуючі вас варіанти. Не роботі не старайтесь всіма керувати, але до важливих зустрічей готовтесь заздалегідь.

Скорпіон. Якщо ви квапитесь реалізувати мрії, то саме ці дні відкриють блискучі перспективи. Знайомства будуть корисними та приємними. Наберіться терпіння, вам повинні виплатити усі борги, запропонують вигідні контракти саме у тій сфері, в котрій ви хотіли.

Стрілець. Зміцнюйте ділові зв’язки, впертість та професіоналізм приведуть до успіху. Будь-які переговори мають бути результативними. Зосередьтеся на робочих справах і у вас одразу знайдеться час, щоб до кінця важливі проекти. Всілякі розваги та вечорниці варто відкласти.

Козеріг. Цей період має бути яскравим і наповненим цікавими подіями. Готуйтесь до емоційного гарту і боротьби пристрастей. Вдалий час, щоб відкинути справи, які надоїли і відправитись у пошук нових вражень. Займайтесь фінансовими справами, і не встрявайтеся у ніякі суперечки.

Водолій. Зараз триває ваш час, він сприяє розвитку творчого потенціалу. Не забувайте про людей, що вас оточують, вони можуть терпіти ваш егоїзм до певної міри. Вас чекають цікаві враження та поїздки. Займайтесь самовдосконаленням.

Риби. На великі успіхи не розраховуйте. Комусь прийдеться розгрібати завали дрібних побутових проблем. Послабте внутрішню напругу і відпустіть ситуацію, самостійно питання вирішиться скоріше і успішніше.