додому Гороскоп від Івана Круп'яка Гороскоп від Івана Круп’яка (з 26 серпня по 1 вересня)

Гороскоп від Івана Круп’яка (з 26 серпня по 1 вересня)

2694

Овен 21 березня-20 квітня

Цього тижня ви самі зможете регулювати усі процеси. А тому не допускайте проблем у справах, фінансових питаннях, по згодом доведеться довго їх усувати. На роботі ускладнень не передбачається. У середині тижня очікуйте на матеріальну допомогу. Особисте життя зберігайте у таємниці. Остерігайтесь застуд.

Телець 21 квітня-21 травня

Цього тижня можете поповнити свій гаманець. Професійна діяльність буде плідною. Час сприятливий для оновлення іміджу. У другій половині тижня доведеться комусь у чомусь допомогти. Якщо вдома виникне незрозуміла ситуація, не дозволяйте стороннім особам втручатися в неї.

Близнята 22 травня-21 червня

На початку тижня можливі фінансові проблеми. Бажано не форсувати події фінансового плану, ведіть підготовку до цього, а вже наступного тижня зможете отримати результат. Будьте терплячі і не критикуйте своїх партнерів, не сперечайтесь з начальством. Подбайте про здоров’я і, якщо маєте таку можливість, знайдіть час для відпочинку.

Рак 22 червня-22 липня

Тиждень може бути не дуже вдалим. У справах не бажано ризикувати, в усьому дотримуватись закону. Перед підписанням важливих документів добре все обдумайте. Стосунки з партнерами можуть ускладнитись у середині тижня. Щось важливе купувати не бажано. Згадайте про здоровий спосіб життя.

Лев 23 липня-23 серпня

Не все буде так, як б вам хотілося. Можливі ускладнення у стосунках з оточуючими, незадоволення з боку колег. Можете ризикувати. Обов’язково контролюйте усю інформацію, яка буде надходити, оскільки вас можуть обманути. Час сприятливий для покупок і вкладення інвестицій. Прибутки можуть бути значними. Знайдіть час для відпочинку.

Діва 24 серпня-23 вересня

Ваше професійне становище буде залежати від вас. Будьте більш впевнені у своїх діях, не допускайте сварок з керівництвом та колегами. На початку тижня можливе погане самопочуття, а щоб цього не сталось перед початком тижня добре відпочиньте. Очікуйте фінансової допомоги в середині тижня.

Терези 24 вересня-23 жовтня

Для того, щоб була стабільність у професійній та інших справах, необхідно зберегти нормальні стосунки з колегами. Свою красномовність цього тижня бажано не проявляти. Будьте рішучими і наполегливими у вівторок та п’ятницю. Не бажано займатись розподілом майна та щось з’ясовувати.

Скорпіон 24 жовтня-22 листопада

На професійній ниві передбачаються непогані зрушення. Партнери можуть запропонувати нові методи та зв’язки. Ведіть ділові переговори у вівторок, середу та п’ятницю. На роботі можете отримати додаткове навантаження і винагороду. Відвідайте тих, хто потребує вашої уваги допомоги. Розраховуйте на перемогу у змаганнях чи виграші.

Стрілець 23 листопада-21 грудня

Тримайте у порядку ділові папери, оскільки не виключені ускладнення з перевіряючими органами. Можливі розбіжності з колегами, що може стати причиною дрібних сварок та інтриг. Непогану фінансову підтримку можуть надати близькі люди, хтось поверне борг. Якщо наприкінці тижня будете відчувати загальну слабкість, старайтесь не перенавантажуватись і добре відпочити. Уважно за кермом.

Козеріг 22 грудня-20 січня

У стосунках з друзями, колегами, знайомими старайтесь уникати крайнощів. Фінансові справи добре контролюйте. Зможете непогано додатково заробити, легко зможете переконати у своїй правоті колишніх опонентів. Зайвих витрат не робіть, краще примножити аніж витрачати. Вихідні присвятіть відпочинку.

Водолій 21 січень-18 лютого

Усе, чим ви займаєтесь, буде прибутковим. Можете брати кредити, вкладати гроші, купувати коштовності. Якщо хтось з ваших колег не буде погоджуватись, будьте терплячими і не критикуйте. Бажано цей тиждень присвятити вивченню чогось нового, добре розпочинати новий курс тренувань або загартовувань.

Риби 19 лютого-20 березня

Тиждень може початись з непорозумінь з партнерами. Подумайте, чи варто ділити сфери впливу, удача поки що не на вашому боці. Хто має рацію, а хто ні визначити буде складно. Старайтесь дотримуватись справедливості. Не розтринькуйте своїх грошей без потреби, хоча до цього вас буде спонукати багато факторів. Пильнуйте здоров’я.