додому Гороскоп від Івана Круп'яка Гороскоп від Івана Круп’яка (з 25 лютого по 3 березня )

Гороскоп від Івана Круп’яка (з 25 лютого по 3 березня )

1378

 

Овен 21 березня-20 квітня

На наступному тижні бажано проявити обережність, наполегливість, заради поліпшення свого кар’єрного росту або підвищення по службі. Реагуйте стримано і розважливо на труднощі, з якими можете зіткнутися вкінці тижня. Можливі цікаві несподіванки в особистому житті на вихідні.

Телець 21 квітня-21 травня

Вірність основним цінностям і високим принципам принесе особливу користь у нинішніх обставинах. До вас повернуться колишні друзі або партнери. Дружба з ними, особиста чарівність допоможуть вам у роботі, а також повернуть до чогось колись дорого і цінного.

Близнята 22 травня-21 червня

Можливий конфлікт через колишні ваші події і погляди. Уміння скористатися перевагами виникаючих ситуацій дозволить вам зробити вибір між владою, досягнутою за допомогою руйнівних маніпуляцій, і положеннями, знайденим завдяки справжньому співробітництву.

Рак 22 червня-22 липня

Старайтесь більше бути обережними у своїх ділах і не сперечайтесь з начальством, виконуйте добросовісно свої обов’язки. Несприятливий період для професійного чи економічного статусу. Не відомо, хто і що стане на шляху до вашого успіху. Не перевантажуйтесь, пильнуйте здоров’я.

Лев 23 липня-23 серпня

Направте енергію в конструктивне русло, вас чекає значний успіх. Потрібно стежити за своїми діями і постійно пам’ятати про те, що у вас можуть з’явитися конкурентами. Не дуже реагуйте на якусь новину, що почуєте вкінці тижня, бо вона може бути неправдивою.

Діва 24 серпня-23 вересня

Вам доведеться відмовитись від своїх колишніх уявлень, знайти більш ефективні методи роботи. Зустрічайтесь з потрібними вам людьми і впливовими особами. Налагодиться суспільна діяльність і контакти з рідними.

Терези 24 вересня-23 жовтня

Порожня витрата часу і енергії здатна викликати чимало проблем. А тому, правильно витрачайте свій час, найдорожчий скарб людини. Обставини вимагають застосування більш ефективних методів. А у вихідні не засиджуйтесь вдома, адже зима закінчується, а весна бере старт.

Скорпіон 24 жовтня -22 листопада

Ваше емоційне життя помітно покращиться. Хоча обставини не завжди будуть складатися у вашу користь. Зосередьте свої зусилля на родині. Справ важливих не вирішуйте, в далеку дорогу не пускайтесь. Завдяки дітям ви можете знайти удачу.

Стрілець 23 листопада-21 грудня

Досягнення максимального успіху залежить від вашого бажання зрозуміти, що відбувається навколо, взяти участь у подіях, а також від особистого прагнення до успіху. Кінець тижня увінчається Вашим давнім бажанням.

Козеріг 22 грудня-20 січня

Чудовий період у досягненні і знаходженні більш значного динамічного іміджу. Удача буде супроводжувати вас. Нові перспективи дадуть можливість поліпшити ваше положення на роботі. Одиноких чекають приємні несподіванки.

Водолій 21 січень-18 лютого

Можливі більш утішливі взаємини в родині. Зміни до кращого в домашній обстановці. Багато різних пропозицій отримаєте від колишніх друзів або знайомих. Можете братися за нові справи, починати нове діло, вирушайте в дорогу і короткочасні поїздки. Перед вихідними у молодих покращяться стосунки з батьками, якщо ви їх зіпсували раніше.

Риби 19 лютого-20 березня

Інтелектуальні прагнення, духовний ріст і політичні амбіції можуть і не привести до успіху. Вам зараз потрібно контролювати свої емоції. Вмійте коректувати свої дії, змінювати по потребі плани. Обставини надають вам можливість повернути втрачене.