додому Гороскоп від Івана Круп'яка Гороскоп від Івана Круп’яка (з 24 лютого по 1 березня)

Гороскоп від Івана Круп’яка (з 24 лютого по 1 березня)

1625

Овен 21 березня-20 квітня

Це сприятливий період для поліпшення сімейних і любовних стосунків. Постарайтеся провести більше часу зі своїми рідними та близькими. З іншого боку, це невдалий тиждень для прийняття важливих рішень, пов’язаних із професійним життям. Краще ретельно зважте всю інформацію, перш ніж робити якісь серйозні кроки.

Телець 21 квітня-21 травня

Це сприятливий період для роздумів. Ймовірно, вам вдасться проаналізувати свої ідеї та мрії. Проте в ці дні краще уникайте зустрічей, які передбачають серйозні розмови. Ближче до вихідних з’являться несподівані пропозиції, пов’язані з відпочинком і подорожами. Вони можуть не відповідати вашому способу життя, але стимулюватимуть до важливих змін.

Близнята 22 травня-21 червня

У ці дні очікується професійний успіх, який супроводжуватиме вас протягом усього тижня. Якщо отримаєте пропозицію про роботу або спільний бізнес, попросіть трохи часу на роздуми, навіть якщо пропонують ваші знайомі або друзі. Крім того, перш ніж дати остаточну відповідь, краще порадьтеся зі своїми рідними та близькими.

Рак 22 червня-22 липня

Якщо ви старанно над чимось працювали, цього тижня дозвольте собі трохи відпочити. Виділіть час і зустріньтеся з друзями, яких давно не бачили. Якщо хтось із них попросить про допомогу, не поспішайте щось обіцяти. Спершу подумайте, чи зможете це зробити. Тим, хто перебуває у стосунках, потрібно бути ніжнішими зі своїми партнерами, оскільки можуть виникнути невеликі конфлікти.

Лев 23 липня-23 серпня

Цього тижня ви почуватиметеся трохи пригнічено. Але не варто турбуватися, оскільки гарний настрій повернеться найближчим часом. Використайте цей період, щоб подумати про те, що не виходить і які наступні кроки необхідно зробити. Крім того, намагайтеся приймати будь-які рішення спокійно і впевнено, уникаючи стресу і перенапруження.

Діва 24 серпня-23 вересня

Це тиждень змін для багатьох Дів. Ймовірно, з’являться гарні можливості для купівлі будинку або переїзду в інше місто. Крім того, делікатне питання, яке турбувало вас довгий час, прийме несподіваний поворот. Особисте життя цими днями буде на висоті, оскільки ви зможете об’єднати свої почуття з коханням, що витає в повітрі. Шанси закохатися або одружитися стануть набагато вищими.

Терези 24 вересня-23 жовтня

Цього тижня ви почуватиметеся трохи відстороненими від того, що відбувається навколо. Ймовірно, після періоду важкої трудової діяльності ви ще не встигли добре відпочити. Не намагайтеся постійно працювати, тому що втома накопичуватиметься дуже швидко. Також уникайте зайвої відповідальності і не беріть на себе обов’язки інших людей.

Скорпіон 24 жовтня-22 листопада

Цей тиждень принесе багато ідей і можливостей. Ймовірно, відбудуться речі, які зроблять вас дуже щасливими. Творчий потенціал також виявиться на підйомі. В цілому це гарний момент для складання різних планів. Якщо задумувалися про те, щоб відкрити свій бізнес, все навколо сприятиме прийняттю цього важливого рішення.

Стрілець 23 листопада-21 грудня

Настав етап оновлення не тільки матеріальних речей, а й свого оточення. Ймовірно, знадобиться багато зусиль, але результати того варті. Перевірте стосунки на роботі, з друзями або родиною. Якщо постійно виникають конфлікти з близькою людиною, позбавте себе від страждань. Не бійтеся зробити відповідальний крок і знайдіть того, хто дійсно цінуватиме все, що ви робите.

Козеріг 22 грудня-20 січня

Різні ідеї і проекти, які до недавнього часу ви вважали дуже важкими або навіть неможливими, цими днями почнуть втілюватися в життя. В цілому цей тиждень буде сповнений енергії і процвітання. Ймовірно, не буде ніяких причин для занепокоєння. Однак, якщо відчуєте велике напруження, зробіть розслаблюючий масаж. У сімейних стосунках очікується багато приємних моментів і сюрпризів.

Водолій 21 січень-18 лютого

Якщо ви почувалися трохи пригніченими, настав час спокою і свободи. Ймовірно, пропозиція, яку ви отримаєте цього тижня, нестиме позитивний характер і великі перспективи. Однак не закривайте свій шлях до успіху і прагніть до нових досягнень. Крім того, насолоджуйтеся щастям поруч з коханою людиною і покажіть, що готові розвиватися і рухатися уперед.

Риби 19 лютого-20 березня

Цього тижня ви відчуєте, що настав час стати успішними в своїй професії. Ймовірно, відкриються нові можливості, які необхідно використати. При цьому доведеться докласти більше зусиль, ніж зазвичай, однак будь-які дії будуть виправдані. Крім того, це сприятливий період, щоб інвестувати гроші в бізнес, який давно привертає вашу увагу.