додому Гороскоп від Івана Круп'яка Гороскоп від Івана Круп’яка (з 17 по 23 червня )

Гороскоп від Івана Круп’яка (з 17 по 23 червня )

1545

Овен 21 березня-20 квітня

На вас може звалитися безліч проблем, від яких голова ітиме обертом. Не поспішай змінювати місце роботи, сподіваючись на більший заробіток. Якщо ви не розгубитесь, у вас з’являться різні варіанти для виходу з кризової ситуації. У четвер може бути позитивно вирішене питання, пов’язане з нерухомістю.

Телець 21 квітня-21 травня

Цього тижня перешкоди або обмеження на вашому шляху просто зникнуть. Дійте, рухайтесь вперед. У понеділок успіх у багато в чому супроводжуватиме вас. Не варто поспішати з початком нових проектів. Цього дня вам необхідно ретельно все переглянути, визнати свої помилки і зайнятися їх виправленням. У вихідні від вас залежатиме сімейне благополуччя.

Близнята 22 травня-21 червня

На початку тижня ви виношуватимете важливі плани, які незабаром реалізуються. Рішення спірного питання, що виникло у понеділок, краще відкласти. У вівторок оптимізм і впевненість у собі зроблять для вас те, чого б ви не добилися ніякими хитрощами. Вихідні, швидше за все, ви проведете у приємній компанії.

Рак 22 червня-22 липня

Тиждень може бути успішним, якщо ви не рватиметесь у перші ряди. Можливий небувалий підйом сил, підвищиться працездатність, тож постарайтесь максимально використати цей час. Будуйте і втілюйте в життя плани: все вийде, але тільки з однією умовою – ви повинні бути реалістичним.

Лев 23 липня-23 серпня

Загалом тиждень може бути метушливим. У першу чергу займайтесь нагальними справами. Не критикуйте і не обговорюйте дії керівництва, б вас можуть неправильно зрозуміти, що погано відобразиться на вашій кар’єрі. У четвер не ігноруйте дружніх порад. Головне – нікого не образити. Неділя – один з найсприятливіших днів тижня.: справи вдаватимуться, особливо ті, які сприяють поповнення знань.

Діва 24 серпня-23 вересня

Дівам може датися, що вони заплутались у ситуації, яка створилась. Тож вам потрібен спокій і тиша для розуміння самого себе. Ймовірні просування по службі або поїздки за кордон. Не відвертайтесь від сторонньої допомоги – ваші сили і можливості не безмежні. Намагайтесь не давати приводів для сварки з близькими людьми. Пам’ятайте – ваш спокій багато у чому залежить від того, як ви до себе ставитись. Найсприятливішим для вас днем буде четвер.

Терези 24 вересня-23 жовтня

Більше впевненості у власних силах. Зараз дуже важливо зберегти емоційну рівновагу. Намагайтесь виявити терпіння і не квапте події, які відбуваються. Можуть з’явитись думки про зміну роботи. Але зараз ви дієте за принципом «добре там, де нас нема». У понеділок краще завершити старі справи і утриматись від нових. Середа порадує вас цікавими новинами і конструктивними пропозиціями. У четвер обговорите з друзями виниклу проблему – вони допоможуть вам мудрою порадою або рішучими діями. У п’ятницю фортуна посміхнеться вам.

Скорпіон 24 жовтня-22 листопада

Необхідно запастися мудрістю, терпінням і спокоєм. Войовничість сприймається оточуючими до певної межі. Праведний гнів, який ви можете направити на домашніх і колег, бумерангом повернеться до вас. На роботі справи просуваються успішно, тому не руйнуйте ситуацію. Свою енергію направте на створення або ремонт власно будинку.

Стрілець 23 листопада-21 грудня

Проблемою цього тижня може виявитися погана підготовка до здійснення власних планів. Вам постійно чогось не вистачатиме – причому дрібниць, але дуже важливих. У понеділок виявіть обережність у розмові з впливовими особами, навіть якщо ситуація налаштовує до відвертої розмови. У неділю уникайте непорозумінь у сімейному житті.

Козеріг 22 грудня-20 січня

На роботі будьте щедрими з колегами. Бажання поділитися накопиченим професійним досвідом принесе вам чималий прибуток. У середині тижня зростає ризик не пройнятися проблемами і ухвалити неправильне рішення. Понеділок буде важким. У неділю у вас буде можливість підвищити самооцінку, не докладаючи до цього ніяких особливих зусиль.

Водолій 21 січень-18 лютого

Цього тижня велика частина проблем буде вирішена. Вірогідна вдала поїздка або підготовка до неї. У понеділок краще відпочити і зачекати з початком нових справ. Четвер може надихнути на ухвалення кардинальних рішень. У п’ятницю цікаві ідеї виникнуть рапово – намагайтесь не відкидати їх одразу, серед них будуть і корисні.

Риби 19 лютого-20 березня

Цей тиждень буде відзначатись підвищеною професійною активністю. Не виключено, що він різко змінить ваше життя. Для вас продовжується сприятлива смуга, зможете насолодитись плодами своєї діяльності. Тиждень сприятливий для вирішення складних завдань. У понеділок бажано не метушитися, ви і так все встигнете. У середу краще не експериментувати. Неділю присвятіть собі.