додому Гороскоп від Івана Круп'яка Гороскоп від Івана Круп’яка (з 14 по 20 січня)

Гороскоп від Івана Круп’яка (з 14 по 20 січня)

1191

Овен 21 березня-20 квітня

Ця семиденка має бути досить вдалою. Багатьом вдасться багато чого змінити: позиції на роботі, ставлення до певних ідей, зміна іміджу, позбутися опонентів. Досягнення чекають багатьох у професійній та творчій діяльності. Купуйте потрібні Вам речі у вівторок або в неділю. Вихідні будуть зобов’язливі.

Телець 21 квітня-21 травня

Перша половина тижня може розпочатися з якоїсь дрібної неприємності, яка буквально через день має минути. Ваші досягнення будуть тішити як Вас, так тих, хто є близьким до Вас. Якщо у Вас виникнуть якісь розчарування або невдоволення собою – це не зашкодить Вам досягти свого дотримуватись ідеї. Друга ж половина тижня буде практичною та вдалою. Реально сприймайте світ.

Близнята 22 травня-21 червня

Старайтесь уникати вирішення серйозних справ. Поки що не пора. Легко зможете втягнутися в якісь непорозуміння і потім довго з них не вийти. Крапки ставити на якісь спірні справі не бажано, але вміло домагайтесь того, де Вас не розуміють або звинувачують в чомусь. Розраховуйте самі на себе, бо друзі можуть не підтримати. Але вже від вихідних ситуація різко змінюватиметься.

Рак 22 червня-22 липня

Сприятливими будуть будь-які контакти, що стосуються Вашої роботи і кар’єри. Якщо Ви людина творча, то тепер шукайте тих людей, які можуть стати для Вас меценатом або просто в чомусь допомогти. Збільшить кількість прихильників Ваших ідей. У сферу Ваших інтересів можуть попасти нові люди з цікавими напрацюваннями.

Лев 23 липня-23 серпня

У Вас можуть виникнути незаплановані поїздки, пов’язані з якимось проблемами по роботі, сім’ї чи родини. Не сприймайте надто емоційно все те, що може бути з Вами, а також не вірте різній неперевіреній інформації. В другій половині тижня комусь може надійти цікава та перспективна пропозиція щодо поїздки закордон, роботи або спільної діяльності чи додаткових заробітків.

Діва 24 серпня-23 вересня

Якщо перша половина тижня може принести якісь випробування, то вже від середи Ви будете почуватися активними. Ви зараз маєте приймати правильні рішення, опиратись на свій досвід і вміння долати перешкоди, тоді здобудете бажаних результатів. Більшість почуватимуться безпечніше. У вихідні живіть за пізнавальною програмою.

Терези 24 вересня-23 жовтня

Цей тиждень принесе Вам вигідні фінансові перспективи і цікаві зустрічі. Одним можуть запропонувати підвищення по службі, іншим – нову роботу. Отримаєте довгоочікувану звістку. У другій половині тижня може знизитися Ваша активність. У вихідні бажано відпочити.

Скорпіон 24 жовтня -22 листопада

Потрібно сконцентрувати свою енергію та увагу на тих справах, в яких Ви добре обізнані. Вдалим цей час буде для людей творчої праці. Головним для Вас мають бути спілкування, ознайомлення з новинками та поїздки. Вдасться подолати бар’єр, що довго заважав Вам йти до наміченої мети.

Стрілець 23 листопада-21 грудня

Час сприятливий для різних фінансових операцій, оборудок, укладення угод. Добре купувати нерухомість, влаштовуватись на роботу або їхати на заробітки. Прекрасний час для різних знайомств, розширення своєї справи. У вихідні відпочивайте активно.

Козеріг 22 грудня-20 січня

А наступний тиждень для більшості стане стартовим для фінансово-матеріальних перемін. Вони будуть залежати від Вашого власного наміру, а також від зовнішніх факторів, які будуть сприяти тому і складатимуться на Вашу користь. Частіше в руки беріть свій гаманець і відчувайте, що він поповнюється, а не зменшується.

Водолій 21 січень-18 лютого

Розв’язати наболілі проблеми, усунути недоліки або загладити напруження буде досить нелегко. Хтось не захоче Вас слухати, а декому доведеться зіткнутися з таким бар’єром, що Вам і не снилося. Зимові дні можуть навіювати неспокій на Вашу романтичну душу і просто не захочеться братися за якусь справу.

Риби 19 лютого-20 березня

Час, коли хочеться діяти, зможете зміцнити своє фінансове становище, укріпити свої позиції на роботі. Можливо Вам запропонують підвищення по службі або оберуть якимось керівником чи то групи, чи колективу, очолити партію або виборчу кампанію. Відрядження принесуть багато користі та вражень. Можете займатися складними справами і їх вирішувати.