додому допомога Військовий хірург Павло Пасько потребує допомоги

Військовий хірург Павло Пасько потребує допомоги

3654

Рятував військових у зоні АТО, а тепер і сам потребує допомоги тернополянин Павло Пасько. Чоловікові необхідна термінова пересадка печінки. На таку дороговартісну операцію у сім’ї коштів немає. За час роботи й служби військовий хірург провів безліч складних операцій, врятував десятки життів, давайте ми всі разом постараємося допомогти врятувати його життя.

Тернополянин Павло Пасько – хірург, який врятував не одне життя. Йому оперувати доводилося буквально під кулями. З перших днів війни, був на передовій, але сьогодні медик сам потребує серйозної операції.

– Він нормально себе вроді би почував. Працював в шпиталі, операції проводив і це буквально місяць назад почалося. Він пролікувався в військовому госпіталі в Вінниці, днів десять. Потім ще тиждень в госпіталі полежав і забрали його в Київ, тому що стан погіршився і тільки трансплантація, – розповідає теща Павла Ольга Дяків.

Захворювання печінки в чоловіка виявили ще два роки тому. Столичні лікарі стабілізували стан чоловіка, аби підготувати його до трансплантації. Операція вартує щонайменше 90 тисяч євро. Аби уникнути паперової тяганини, пересадку Павлу планують робити в Білорусі.

Поки Павло щоденно бореться за життя, вдома його чекає маленька донька, для якої татко – герой. Саме зараз чоловік потребує нашої підтримки та фінансової допомоги. Ми разом можемо врятувати життя Павлу. Інформація та реквізити на нашому сайті.

Реквізити:
в гривні в ПАТ ПРИВАТ БАНКу:
5168 7573 8678 7958
в євро:
5168 7573 8997 6855
Контактний номер телефону
(067) 254 59 91 Наталя Пасько (дружина)