додому Головні Склади Логістичного центру допомоги бійцям АТО – порожні

Склади Логістичного центру допомоги бійцям АТО – порожні

1104

vlcsnap-2015-05-13-14h59m57s178Волонтери б’ють на сполох. Склади Логістичного складу допомоги бійцям АТО порожні. Всі запаси вичерпалися, немає кави, чаю та інших необхідних продуктів, амуніції. Те, що в країні оголосили перемир’я, не означає, що бійцям нічого не потрібно, кажуть волонтери і просять продовжувати допомагати.

Склади Логістичного центру допомоги бійцям АТО – порожні. Попередньо на Логістичному складі крім допомоги продуктами, медикаментами, побутовою хімією, щодня одягали від 10 до 30 бійців. Наразі практично всі запаси вичерпалися, тут немає продуктів, людям доводиться щодня відмовляти, кажуть волонтери. Попри перемир’я бійцям надалі потрібна допомога.

– В нас війна, хто знає, що там було пів року тому, хто бодай раз там був мене зрозуміє. Ситуація там, яка може помінятися в години, лічені хвилини. Повірте, будучи там і бачачи, що там робиться, це не робиться для перемир’я. Просто ми всі одного прекрасного дня зрозуміємо, що ми зробили дуже велику помилку, що ми не робили те, що вкрай важливо, а по своїй ліності, по небажанню чи інших мотивах ми цього не зробили, а це б могло врятувати життя, – наголошує завідувач І складу Логістичного центру допомоги бійцям АТО Тарас Герман.

Волонтери з передової кажуть, що бійцям потрібні продукти, форма, гроші на купівлю амуніції. Людей просять продовжувати допомагати нашим хлопцям, за кожну копійку в Логістичному центрі звітують, гроші використовують раціонально. Волонтери просять людей бути уважними і думати, кому Ви даєте гроші.

– Люди, якщо Ви хочете допомогти, поцікавтеся, навіть ті самі скриньки, це момент певної байдужості. Хочете – прийдіть до нас, ми покажемо, розкажемо про свою роботу, ми абсолютно прозорі, ми нічого не приховуємо, от тут в нас відкриті стелажі, дякувати Богу, ніхто нічого не краде. Приходьте ми все розкажемо, для того ми й створювалися, щоб працювати, – каже Тарас Герман.

Усі необхідні речі чи гроші можете приносити на Логістичний склад допомоги бійцям АТО, що на вулиці Збаразька у Тернополі.