додому АТО Прапор, подарунки та листи бійцям АТО передали учні Тернопільської школи №2

Прапор, подарунки та листи бійцям АТО передали учні Тернопільської школи №2

716

vlcsnap-2014-10-24-15h30m35s20Прапор, подарунки та листи бійцям АТО передали учні Тернопільської школи №2. Державний стяг розписали побажаннями для солдатів, вже сьогодні автомайданівці із ним вирушають на Схід.

Цей прапор, розписаний учнівськими побажаннями, автомайданівці передадуть бійцям 128-ї гірсько-піхотної бригади. Сьогодні вони виїжджають на український Схід у Дебальцево.

– В нас вже буде десята поїздка на АТО. І ми коли привозимо листи, бійці просять: дайте зворотню адресу, ми хочемо відповісти, ми хочемо тоже виложити то, що ми, їм наболіло. Тому що коли ти привозиш бійцю лист – для нього найдорожче не бронежилет, не каска, не автомат, не танк.. Для нього от лист, всі БТРи, всі бліндажі, землянки обклеєні листами, малюнками. Вони плачуть як діти, коли їх читають, – розповідає  голова ГО “Автомайдан Тернопіль” Дмитро Гайдуцький.

Передадуть українським бійцям листівки та сувеніри. Школярі другої школи ж у відповідь отримають відеозвернення від солдат та зворотні листи.


– Вони ще не заполітизовані, тому вони пишуть щиро від себе. Вони дякують солдатам за те, що вони є, вони дякують їм за мир, вони пишуть вірші, вони малюють їм сердечка, сонечко. Ці малюнки настільки щирі, настільки відверті, що ми їх самі коли читали, упорядковуючи, просльозилися. тому що вони справді перейнялися проблемою, яка сьогодні є в державі, – говорить директор Тернопільської ЗОШ №2 Інна Іванюк.

Такі патріотичні заходи виховають нове покоління українців, здатне створити нову країну.

– Вони вже готові для формування нашої держави в майбутньому успішної, завершать європейську інтеграцію нашої країни і стануть прикладом для підростаючого покоління, – каже начальник головного управління юстиції Тернопільщини Едуард Кольцов.