додому Новини Попередні списки виборців уже на дільницях

Попередні списки виборців уже на дільницях

809

vlcsnap-2014-10-14-15h04m43s235Попередні списки виборців разом із запрошеннями сьогодні відділ ведення Державного реєстру виборців передав дільничним комісіям. Відтепер люди можуть перевіряти свої дані в приміщеннях дільничних комісій, там просять робити це заздалегідь, не зволікаючи. Те, що Ви є у списках, засвідчить запрошення, яке виборці повинні отримати не пізніше 16 жовтня.

Хочете голосувати на парламентських виборах у жовтні? Завчасно перевірте себе у списках виборців. Від сьогодні зробити це можна в приміщеннях дільничних виборчих комісій. Відділ ведення Державного реєстру виборців сьогодні передав їм попередні списки та запрошення. Роздати іменні запрошення виборцям дільничні виборчі комісії повинні до 16 жовтня.

– Якщо хтось із виборців не отримає цих запрошень, їм необхідно буде звернутися до дільничних виборчих комісій щодо наявності у списках виборців. В разі відсутності – можна буде написати заяву в дільничній виборчій комісії, щодо включення до списків, і ці заяви передадуть в Державний реєстр виборців. Державний реєстр внесе відповідні зміни, і вже в уточнених списках ця людина буде включена у списки, – розповідає начальник відділу ведення Державного реєстру виборців міської ради Віктор Пулька.

В Державному реєстрі виборців просять людей не зволікати і перевірити себе у списках заздалегідь.


– Всі зміни потрібно провести до 20 жовтня, тобто не так багато часу в нас залишилося. Тому просимо щоб громадяни більш активніше зверталися за звіркою своїх даних. Зараз ще є час для перевірки себе у списках, щоб це не було в останній день, великого напливу, зараз можна без проблем – спокійно перевірити себе. А в разі неточностей – внести зміни, – каже Віктор Пулька.

Перевірити себе у списках виборців можна не виходячи з дому через інтернет, зайшовши на сайт www.drv.gov.ua.