додому Новини Питання відлючення “Тернопільводоканалу” від електроенергії не стоїть

Питання відлючення “Тернопільводоканалу” від електроенергії не стоїть

678

vlcsnap-2014-12-17-14h55m09s49Тернополяни без холодної води не залишаться. Як нам повідомили сьогодні у “Тернопільводоканалі”,  фінансове становище підприємства покращилося і питання відлючення водоканалу від електроенергії не стоїть. Нагадаю, у “Тернопільводоканалі” попереджали про можливе відключення від системи енергопостачання через борги перед “Тернопільобленерго”. Комунальному підприємству  своєю чергою боргували споживачі, зокрема і один з найбільших “Тернопільміськтеплокомуненерго”.

Зараз за сприяння Тернопільської міської ради підприємство “Тернопільміськтеплокомуненерго” знайшло кошти для погашення боргу за жовтень-листопад, а також на часткову оплату за грудень. Активізулось і населення. Тернополя почали активніше оплачувати за послуги “Тернопільводоканалу”. Завдяки цьому підприємство виконує графіки оплати за електроенергію. Питання можливого відключення “Тернопільводоканалу” від енергопостачання за борги наразі не розглядається. У підприємстві звертаються до тернополян з проханням: оплачувати за послуги якнайшвидше, не чекаючи двадцятого числа, а найкраще того ж місяця, коли і надаються послуги.

– Ця поточна заборгованість, це не борг, а саме поточна заборгованість, нарахування, які ще не сплачені, станом на 1 грудня це понад два мільйони гривень. І оскільки це самі дисципліновані споживачі, суми оплати у них невеликі, тому ми звертаємося до усіх з клопотанням провести оплату у грудні. МИ розуміємо, що не всі відгукнуться, але якщо навіть значна частина людей відгукнеться, то це буде великий ресурс, яким ми зможемо скористатися і закрити поточні проблеми, щоб забезпечити стабільне надання послуг і протягом грудня і в період новорічно-різдвяних свят, – каже директор КП “Тернопільводоканал” Володимир Кузьма.


))