додому Новини Не виїжджати за кордон, а захищати Батьківщину, просить чоловіків боєць Андрій Сорока

Не виїжджати за кордон, а захищати Батьківщину, просить чоловіків боєць Андрій Сорока

763

vlcsnap-2015-02-02-13h25m08s237Не виїжджати за кордон, а захищати Батьківщину, просить усіх чоловіків військовослужбовець 128-ї гірсько-піхотної бригади, яка нині тримає оборону Дебальцевого.

Андрій Сорока – військовослужбовець 128-ї гірсько-піхотної бригади, яка нині тримає оборону Дебальцевого. Після двох місяців служби через мікроінсульт чоловік був змушений приїхати додому. Нині, попри хворобу, планує повертатися до своїх хлопців.

– Моя бригада зараз стоїть в Дебальцево – тримає оборону. В нас дуже великі втрати. Те, що я бачу, що тут твориться, то неможливо. Я їхав в поїзді і бачив скільки молодих виїжджає, вони не задумуються скільки людей там зараз голови свої кладуть. То мені встидно за наш Тернопіль. Що в нас такі люди, ми просто продаємо один одого, продаємо за що, за ті заляті кров’ю гроші, – говорить військовослужбовець 128-ої гірсько-піхотної бригади Андрій Сорока.

Андрій Сорока звертається до чоловіків не виїжджати за кордон, а захищати свою Батьківщину.

– Просимо тих людей, щоб вони обдумалися, вони перше мають подумати, коли вони виїдуть, на кого вони лишуть нас. Якщо ми всі виїдемо звідси, то просто-напросто ми відкриваємо для москаля дорогу. Вони переважно виїжджають в Польщу або в Москву. Я їхав в поїзді московському, то вони тішилися, бо їдуть гроші заробляти, мені встидно було, і я їм це сказав в очі.