додому благоустрій Муніципальна поліція: за самовільне встановлення зовнішньої реклами – штраф від 880 до...

Муніципальна поліція: за самовільне встановлення зовнішньої реклами – штраф від 880 до 1700 гривень

859

vlcsnap-2015-02-05-15h31m14s143Людям заборонено самовільно встановлювати зовнішню рекламу, торгівельні лотки, павільйони – це порушення правил благоустрою, нагадує тернополянам начальник управління муніципальної поліції. Це адміністративне порушення, яке карається штрафом: від 880 гривень до 1700.

– По виявленню усіх цих порушень згідно повноважень, які закон нам дає, управлінню муніципальної поліції, то ми намагаємося встановити власника і направляємо для реагування в міліцію інформацію, що б вони вживали заходів і притягували винних по 164 статті, – каже СЕРГІЙ ВОЛКОВ, начальник управління муніципальної поліції Тернопільської міськради.

За встановленння малих архітектурних форм, а до них належать павільйони, огорожі, лотки, муніципальна поліція Тернополя за минулий рік склала 70 протоколів, а всього за 2014 рік направили на демонтаж 142 об’єкти.

– Цю лінію роботи ми рахуємо однією з головних. Уже лише в цьому році виявлено було в січні місяці три об’єкти по вулиці Симоненка і Тарнавського, складено три протоколи і направлено на демонтаж, – розповідає СЕРГІЙ ВОЛКОВ, начальник управління муніципальної поліції Тернопільської міськради