додому АТО З реанімобілем, буржуйкою, палаткою та дитячими малюнками поїхав на передову боєць Ігор...

З реанімобілем, буржуйкою, палаткою та дитячими малюнками поїхав на передову боєць Ігор Радецький

863

vlcsnap-2014-12-29-16h17m38s233З реанімобілем, буржуйкою, палаткою,  їжею, засобами гігієни, дитячими малюнками і листами поїхав на передову на Схід, боєць Ігор Радецький. Чоловік разом з сином воює вже більше півроку. На Тернопільщину приїхав на кілька днів аби побачитися з рідними, забрати реанімобіль, який дали громади Малашівців та Іванківців. Ігор Радецький дякує усім, хто допоміг військовим, за кілька днів вдалося зібрати чимало вкрай необхідних на передовій речей.

Реанімобіль вкрай необхідний для перевезення поранених на передовій, каже Ігор Радецький. Просте авто може врятувати життя бійцям, відтак техніка потрібна завжди. Реанімобіль бійцям дали громади сіл Малашівці та Іванківці. Цей автомобіль впродовж чотирьох років стояв в ангарі і потребував ремонту.

– Станція “4 на 4” допомогла відремонтувати його безкоштовно, всю роботу, яку вони робили – ніхто ніякої копійки не взяв. Городецький Микола, магазин “Мотор” надав акумулятор, запчастини хлопці з “Автошрот” з Березовиці шукали. Також хлопці з Заліщик допомогли резиною, дякуємо усім небайдужим, які домопогли і за такий короткий термін, хлопці приїхали тільки на кілька днів, вдалося все це зробити, – каже громадський активіст Андрій Об’єщик.

В Логістичному центрі бійцям надали обігрівачі, палатку, продукти, засоби гігієни, малюнки. Козацький екологічний батальйон дав бійцям 150 літрів пального.


– Я б хотів висловити подяку від імені воїнів всім небайдужим жителям України і Тернопільщини, які нам допомогли з цим автомобілем, мешканцям Малашівців і Іванківців, а ще логістичному центру журналістам, які допомогли в пошуку автомобіля, Наталі Мазур, Христинці, Андрієві, цей автомобіль нам дуже потрібен, – говорить боєць АТО ігор Радецький.

Діти передали Ігорю Радецькому малюнки та обереги.