додому допомога Допомоги просять батьки дворічного Ростислава Захарія

Допомоги просять батьки дворічного Ростислава Захарія

1004

Через вродженуvlcsnap-2015-02-05-16h59m46s79 ваду розвитку центральної нервової системи дитина не відчуває ніжок, пошкоджені нервові закінчення до органів малого тазу. Одразу після народження його прооперували. Хлопчик не може самостійно ходити. Зараз з’явилася надія на одужання Ростиславчика, але для цього потрібна операція в Ізраїлі, яка вартує 70 тисяч доларів. У сім’ї такої суми немає, відтак допомоги просять у небайдужих.

Ростиславчику два рочки. Через вроджену ваду розвитку центральної нервової системи хлопчик не може ходити, а це, своєю чергою, провокує чимало супутніх проблем: викривлення хребта, в нього третя ступінь сколіозу, який прогресує, пошкоджені нервові закінчення до органів малого тазу, Ростиславчик постійно змушений бути в памперсі. Процедур, які хлопчик активно зараз проходить, недостатньо. Ростиславчик потребує ще однієї операції, після якої є велика вірогідність повної реабілітації. Операцію треба робити терміново до початку інтенсивного росту дитини. В Україні такого рівня операції не проводять, тому сім’я звернулася за допомогою за кордон.

– Ця операція ми її будемо проводити в Ізраїлі – в Телявіві, в кіліці, нас має оперувати один з найкращих у світі дитячих нейрохірургів – др. Шимон Рохкінд, показує він дуже хороші результати, особливо на таких операціях. Ми вже домовилися за операцію, він береться його оперувати і він дає гарантії, що операція пройде успішно, – каже мама Ростиславчика Оксана Захарія.

На операцію в Ізраїлі Ростиславчику потрібно сімдесят тисяч доларів. Половину суми сім’я вже зібрала. Батьки хлопчика звертаються до всіх небайдужих з проханням відгукнутись і допомогти зібрати гроші на операцію і повернути повноцінне життя маленькому Ростиславчику. В Тернополі 10 лютого в Українському домі “Перемога” відбудеться благодійний концерт, гроші з якого віддадуть на лікування Ростислава.

-Квиточки можна знайти в касі Перемоги, або за моїм номером телефону: 0964908971. Запрошуємо усіх тернопорлян, бо гроші з концерту підуть на лікування Ростиславчика. Там ще буде скринька. Цей концерт – ще один крок щоб ми стали здоровими. Всі гроші підуть на операцію і дадуть шанс нашому хлопчику стати здоровим і ходити своїми ніжками.

Реквізити для допомоги Ростиславчика Ви бачите на екрані, також можете їх знайти на сайті help-rostyslav.org.ua та на сайті TV-4.  Більше про хлопчика дивіться в програмі “Духовні роздуми” в неділю, восьмого лютого, об 11.40.