додому Головні Після вибуху у центрі Львова, тернопільські рятувальники провели рейд торгових точок

Після вибуху у центрі Львова, тернопільські рятувальники провели рейд торгових точок

1429

Після вибуху торгового будиночка у різдвяному містечку в центрі Львова, тернопільські рятувальники, спільно з поліцією, провели рейд тернопільськими будиночками, аби на свята мешканці та гості міста були в безпеці. Перевіряли, чи дотримуються підприємці пожежної безпеки та чи не порушують законодавство. Чи виявили порушення дивіться у сюжеті.

Рейд торговими будиночками, які розташовані на Театральному майдані провели рятувальники та поліція. Перевіряли, чи є газові балони та чи дотримуються підприємці норм пожежної безпеки. Першим перевіряли торговий будиночок, де працює Леся Глуханюк. Дівчина розповідає, що продає глінтвейн, який підігріває за допомогою електрики.

Підприємці “Файного зимового містечка” повинні дотримуватись вимог пожежної безпеки. Заборонено використовувати газові балони та продавати піротехнічні вироби, розповідають рятувальники. Сьогодні підприємці, які мають торгові будиночки на Театральному майдані інспекцію пройшли, проте, як зазначили ДСНСники деякі порушення все-таки виявили.