додому Головні Маленькі поети: діти 14-ої школи писали вірші та створювали до них ілюстрації

Маленькі поети: діти 14-ої школи писали вірші та створювали до них ілюстрації

636
“Радість солов’їна” – таку збірку вперше презентували учні початкових класів Тернопільської загальноосвітньої школи №14. В рамках гуртку “Поетика” діти протягом навчального року знайомились із римою, вчились писати власні поетичні твори та створювали до них ілюстрації. Кращі вірші відібрали до дитячої книжки.
На презентації збірки побувала наша Юлія Пацкаль.

8-річна Дуся Теслюк навчається в другому класі загальноосвітньої школи №14. Свої перші римовані рядки юна поетеса написала на гуртку “Поетика”. Один із віршів Дусі увійшов до дитячої збірки “Радість солов’їна”. Книжку 31 травня презентували в обласній бібліотеці для дітей.

Загалом у збірку увійшло 22 поетичних твори учасників шкільного гуртку. За це рік діти встигли познайомитися із римою, навчились розбирати і декламувати вірші та писати власні римовані рядки.

На презентацію збірки завітала письменниця Віра Паронова, яка оцінила вірші юних авторів та дала поради у творчих починаннях дітей.

Дитяча збірка доступна для читання в обласній бібліотеці для дітей, а також у шкільній бібліотеці навчального закладу №14.