додому Головні За півтори доби троє людей загинуло у ДТП на Тернопільщині

За півтори доби троє людей загинуло у ДТП на Тернопільщині

2648

Опівночі 29 грудня  у Тернополі на проспекті Злуки під колеса Тойота RAV4 потрапив 27-річний тернополянин. Чоловік переходив дорогу на нерегульованому освітленому пішохідному переході, коли на нього наїхала автівка. Травми, які отримав потерпілий, виявилися несумісними з життям – він помер у лікарні.  До приїзду поліцейських водій – 27-річний тернополянин перебував на місці події. У нього відібрано взірці крові в Тернопільському наркологічному диспансері для перевірки на вміст алкоголю. Водія затримали. Правоохоронці ретельно провели огляд місця ДТП. Автомобіль помістили на арештмайданчик.  

Смертельна автопригода трапилася 29 грудня близько 2 години у селі Смиківці Тернопільського району. 38-річний тернополянин, керуючи автомобілем Volkswagen Jetta, в’їхав у вантажівку DAF, яка рухалася попереду. Водій іномарки загинув на місці події, – повідомляють у ГУНП у Тернопільській області.

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком трапилася у райцентрі Кременець 28 грудня о 18:30. За попередніми даними, 33-річний житель Чернігова, керуючи автомобілем Kia Sportage, збив 53-річну кременчанку, яка переходила дорогу поза межами пішохідного переходу. Від отриманих травм жінка померла на місці події.