
Близько 40 років Григорій вирощує помідори. Аби вони не хворіли, виросли гарними та великими каже: потрібен щоденний догляд.
Пан Григорій ділиться: “Тут підв`язування є десь третя підв`язка, ось там на високих, то четверта. Треба то все було підв`язати, зробити, листя обірвати і воно ось таке вийшло”.
Щороку помідори дозрівали швидко. Та цьогоріч, за словами чоловіка, овочі почали червоніти набагато пізніше: “Половина липня вже весь город був червоний. Цього року ось вже 8-9 серпня десь-не -десь починають червоніти. Ну слава Богу, що хоч зелене. І помідора, і рослина. Бо знаю, як мені говорять, розказують, що в людей нема ні зелених, ні червоних, а саме все чорне”.
Також пан Григорій потроху робить заготовки на зиму. У банках вже поміщені огірки. У рецепті разом з ними йде хрін, часник, кріп, дубове листя, петрушка, селера. На трилітрову банку господар дає три столових ложки солі, заливає кип`яченою водою та залишає на три дні.
Чоловік сподівається, що попереду у нього буде ще добрий врожай. Адже справу, якою він займається, він любить та вкладає у неї душу.